Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Investiţia majoră pe care o face Gică Hagi în plină pandemie de Coronavirus: "Într-un an şi jumătate trebuie să terminăm!" Viitorul trece la un alt nivel

EXCLUSIV | Investiţia majoră pe care o face Gică Hagi în plină pandemie de Coronavirus: "Într-un an şi jumătate trebuie să terminăm!" Viitorul trece la un alt nivel

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (55 de ani) continuă să investească în proiectul Viitorul, în ciuda pandemiei de Coronavirus. "Regele" a anunţat, în direct la Telekom Sport, că Viitorul se va muta într-un hotel care este în construcţie momentan, iar acolo vor fi şi birourile clubului.

În prezent, birourile clubului Viitorul sunt într-o altă clădire, iar fotbaliştii şi stafful îşi desfăşoară activitatea în alt loc. Gică Hagi nu mai vrea să se plimbe, astfel construieşte un hotel pentru echipă, în care să stea jucătorii, dar să fie şi birourile clubului.

Hagi a făcut anunţul investiţiei pe care o pregăteşte în direct la Telekom Sport: "Noi vrem să ne dezvoltăm, avem de terminat clădirea, acum am început să terminăm clădirea din interiorul bazei. Într-un an şi jumătate trebuie să o terminăm. Să ne mutăm cu toţii acolo, să nu mai stăm cu toţii prin oraş, răspândiţi. În momentul de faţă stăm, avem clubul într-un loc, birourile în alt loc şi o să ne mutăm cu toţii la bază. Deci terminăm hotelul.

Are 5000 de metri construiţi. Birourile, 40 de camere, unde o să stea acolo toţi copiii. O să stăm cu toţii, clubul se va muta acolo, tot"
, a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

Ce salariu are Gică Hagi la Viitorul

"Eu nu am salariu. Eu ştiţi că am unul, dar mic, un salariu de 500 de euro, pot să spun acum, restul nu am luat nici prime, nici salariu nu am avut. Aşa că eu nu am ce să îmi tai. Eu trebuie să fac. Nu, eu am 500 de euro, cât e minim. Ăsta e salariul meu şi nu am luat bonusuri. Nu am luat bonusuri pentru că am încercat să dau la ceilalţi şi eu dacă am avut, am lucrat foarte bine şi am ieşit pe profit, am o societate pe acţiuni şi facem dacă avem profit la sfârşitul anului pot să îmi iau bani", a declarat Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

Viitorul s-a numărat printre primele cluburi din România care au luat măsuri privind salariile jucătorilor, reducându-le la jumătate până la finalul anului viitor.

Afla mai multe despre: viitorulgica hagihotel 

viewscnt
Articole similare