Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Învinsă în primul tur la Mondialele de la Baku, Monica Ungureanu explică: ”Simt că sunt blocată psihic!”

EXCLUSIV | Învinsă în primul tur la Mondialele de la Baku, Monica Ungureanu explică: ”Simt că sunt blocată psihic!”

Sporturi

Comentarii

Judoka Monica Ungureanu a pierdut în primul tur al categoriei de 48 de kilograme la Mondialele din Azerbaijan. Ea a vorbit în exclusivitate pentru telekomsport.ro

La doar câteva minute după ce a pierdut în primul tur al categoriei de 48 de kilograme, Monica Ungureanu a vorbit în exclusivitate pentru telekomsport.ro despre acest eşec. ”Simt că sunt blocată psihic. De ceva timp nu am mai urcat pe podiumul de premiere, iar asta mă face să pun o presiune în plus pe mine. Chiar nu ştiu cât va mai dura această situaţie. Va daţi seama cum mă simt eu, după ce am muncit atât de mult, iar acum vin la acest Mondial şi pierd din primul tur?” a declarat Monica.

”Da, am lacrimi de ciudă că nu pot depăşi acest moment. Este o luptă internă pe care o duc cu mine însămi. Parcă se duce o bătălie în sufletul meu atunci când se apropie marile competiţii. E că un coşmar de care sper să scap cât mai repede. Sunt sigură că va fi ok. Sunt sigură că pentru Olimpiada voi avea timpul necesar să mi revin.” spune Monica Ungureanu.

Despre adversara care a învins-o în primul tur, sportiva noastră recunoaşte: ”Portugheza care m-a învins nu era de netrecut. Doar că la 48 de kilograme bătălia a devenit tot mai mare. Că şi la celelalte categorii de greutate”

Vrea să lucreze cu un psiholog

Monica îşi doreşte să depăşească această situaţie delicată şi cu ajutorul unui psiholog: ,,Cred că ar fi o soluţie să încerc să colaborez cu un psiholog. Am văzut că şi alţi sportivi de performanţă au încercat acest lucru şi le a mers f bine.  Poate fi o soluţie foarte bună pentru viitor” ne-a declarat sportiva româncă.

Nadia Comaneci, invitată de Marius Vizer şi de Prima Doamna a Azerbaijanului

La începutul săptămânii viitoare printre invitatii de top ai Presedintelui IJF, Marius Vizer, se va regasi si Nadia Comaneci: ”Voi veni la Mondialul din Azerbiajan. Este un eveniment deosebit oentru intreaga lume a judoului. Pe lângă faptul că voi asista la competiţie mă voi întâlni şi cu Prima Doamna a Azerbaidjanului” a declarat Nadia pentru telekomsport.ro

Premii de 1 milion de euro

Competiţia organizată în Azerbaijan de către Federaţia Internaţională de Judo are ca fond de premiere pentru sportivii participanţi o sumă record: un milion de euro, suma totală. Azerii au facut tot posibilul ca împreună cu oficialii IJF această competiţie să fie una ireproşabil organizată.

Afla mai multe despre: monica ungureanu 

viewscnt
Articole similare