Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone a analizat meciul CFR Cluj - Young Boys şi a lăudat un antrenor român cu rezultate peste hotare: "E foarte bun, păcat că nu e în fotbalul românesc!"

EXCLUSIV | Ioan Andone a analizat meciul CFR Cluj - Young Boys şi a lăudat un antrenor român cu rezultate peste hotare: "E foarte bun, păcat că nu e în fotbalul românesc!"

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Andone (61 de ani) a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, despre Costel Gâlcă, un antrenor cu performanţe în străinătate, pe care l-a lăudat, dar şi despre meciul pe care CFR Cluj îl va juca împotriva lui Young Boys Berna, în grupele Ligii Campionilor.

"Fălcosul" l-a lăudat pe Gâlcă, antrenorul care a câştigat patru trofee cu FCSB într-un singur sezon, în 2015, iar acum face performanţa în Danemarca, cu Vejle.

"Costel este un antrenor foarte bun. Păcat că nu este în fotbalul românesc, e antrenorul care a câştigat toate trofeele într-un an, bravo lui. Şi bravo lui că a plecat din Divizia B, ştiu, că am mai vorbit cu el, e un campionat destul de greu cu jucători foarte buni. Am vrut să transferăm nişte jucători care au fost în Danemarca şi mi-a dat informaţii despre ei. Să ştiţi că nu este întâmplare, Costel este un antrenor muncitor, care are anumite principii de la care nu abdică şi e un lucru bun, ca antrenor, să ai principii şi să ai timp. Nu obţine rezultatele peste noapte, le obţine în urma unei munci de zi cu zi şi de săptămâni cu săptămâni, şi se vede. Îl felicit", a spus Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Andone a vorbit şi despre partida CFR Cluj - Young Boys, din grupele Europa League, şi a spus că şi-ar fi dorit ca România să aibă mai multe reprezentante în cea de-a doua competiţie intercluburi de pe continent. CFR - Young Boys se joacă joi, 29 octombrie, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, în etapa a doua din grupele Europa League.

"CFR este o echipă bună şi eu cred că se va impune şi cu Young Boy. Cupele europene sunt dificile, văd că şi Young Boys este pe primul loc în clasament în Elveţia. Nu va fi un meci simplu, dar CFR-ul trebuie să avem încredere în ei că vor şti să joace la rezultat şi vor şti să acumuleze puncte. Acum că acumulează unul sau trei, ideal ar fi trei pentru că îşi uruşează calificarea în primăvară. Dacă încep cu două victorii, lucrurile vor fi mult mai uşoare la următoarele meciuri.

Ideal ar fi fost două, trei echipe româneşti să fie în grupele Europa League. Cel puţin Europa League, ar trebui să visăm şi la Champions League, dar e tot mai greu, apar echipe noi echipe cu jucători buni, echipe cu jucători şi cu bugete mai mari şi încă noi parcă nu suntem pregătiţi de Europa. Celelalte echipe, decât CFR-ul care are un lot cu o experinţă mare au experienţă şi în Europa că în general nu au schimbat jucători, nu au vândut, pentru că alte echipe pot să vândă şi atunci nu mai au aceeaşi forţă în atac, aceeaşi organizare de joc sunt foarte multe lucruri de vorbit... Ei, până la urmă, sunt singura echipă care ne reprezintă, dar asta este un păcat că nu mai ei sunt. Ar fi trebuit să fie cel puţin Craiova şi Steaua (n.r. - FCSB), eu o vedeam acolo"
, a mai declarat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonecfr clujcostel galcaexclusiv 

viewscnt
Articole similare