Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone a analizat şansele pe care le are CFR în returul cu Sevilla. Concluzia fostului antrenor de la Cluj

EXCLUSIV | Ioan Andone a analizat şansele pe care le are CFR în returul cu Sevilla. Concluzia fostului antrenor de la Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Andone, actualul manager de la FC Voluntari şi fostul antrenor de la CFR Cluj, a analizat şansele pe care le are campioana Românie de a trece de FC Sevilla şi de a se califica în optimile de finală UEFA Europa League.

Ioan Andone a antrenat-o pe CFR Cluj în două rânduri şi chiar a avut şansa să conducă echipa în UEFA Champions League, astfel că ştie foarte bine cum merg lucrurile la Cluj. Cu toate că ardelenii sunt campionii en-titre din Liga 1 şi au făcut un meci tur foarte bun, Andone crede că Sevilla are prima şansă. 

"Le va fi mult mai greu decât la Celtic, nu numai din cauza atmosferei, pentru că întâlnesc o echipă care joacă pe atac, acasă, e împinsă şi de public, e atmosferă bună, dar atacul lor îl duc în 4-5 jucători, avansează cu fundaşii laterali la nivelul vârfurilor. Le va fi foarte greu. Şanse au, dar favorită e Sevilla", a spus Andone, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Sevilla - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi în format LIVE VIDEO pe site-ul nostru. 

"De la începutul campionatului era favorită datorită experienţei jucătorilor, a antrenorului bun pe care îl au, cu experienţă în câştigarea campionatelor", a mai spus Andone, despre şansele pe care le are CFR la câştigarea campionatului. 

Afla mai multe despre: ioan andonecfr clujsevilla - cfr 

viewscnt
Articole similare