Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone a dezvăluit motivul real pentru care Dinamo nu a mai ajuns la spanioli: "Eu asta cred până la urmă"

EXCLUSIV | Ioan Andone a dezvăluit motivul real pentru care Dinamo nu a mai ajuns la spanioli: "Eu asta cred până la urmă"

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone consideră că Ionuţ Negoiţă nu vrea să cedeze clubul Dinamo, motiv pentru care a şi picat varianta spaniolă.

Ioan Andone, care urma să devină preşedinte la Dinamo în cazul în care clubul ar fi fost preluat de fondul de investiţii condus de Herminio Menendez, mărturiseşte că nici el nu a înţeles de ce nu s-a mai făcut afacerea, în condiţiile în care joi exista un acord. Totuşi, actualul manager general de la FC Voluntari este de părere că Ionuţ Negoiţă nu vrea să vândă clubul.

"Eu cred că, până la urmă, Negoiţă nu a vrut să vândă Dinamo"

"Nu prea am înţeles. Joi ajunseseră la un acord. Eu am declarat că totul e în regulă, pe urmă am văzut că spaniolii nu-şi asumă bancruta frauduloasă şi că nu au prezentat garanţii. Eu cred că până la urmă nu a vrut să vândă. Sau se încearcă... Foarte bine că încearcă suporterii, dar le va fi foarte greu. Adică să o preia suporterii, ei să caute un investitor, cred că asta e până la urmă. Timp de două luni de zile lucrurile evoluau, de la zi la zi. Alte acte, alte alea, spaniolii au trebuit să facă firmă... O grămadă de lucruri. Din păcate, cine pierde... O să piardă Dinamo.

Dacă eram eu la Madrid, participam, dar eu sunt la 600 km de Madrid, unde m-a prins pandemia. Eu o singură dată am discutat cu Negoiţă şi nu l-am înţeles ce avea cu mine. Până la urmă eu am vrut să fac un bine lui Dinamo, în principal, şi lui, dacă vrea binele lui Dinamo. Dacă el spune că ăştia nu au bani, înseamnă că ştie mai multe ca mine. Oamenii ăştia ce căutau să achite 3 milioane datorii? Să reeşaloneze, să îşi ia responsabilitatea transferului lui Rotariu, să plătească banii pentru Rotariu care nu au fost achitaţi, Ionuţ Şerban, să nu semneze prelungirea, iar un litigiu... Sincer, e ceva neclar, cred că numai el ştie să spună. Acum depinde şi ce vrea să spună, că aici e problema. Eu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că ei m-au anunţat pe mine. Ce probleme sunt, m-au anunţat, dar nu m-am băgat eu să discut mai multe", a declarat Ioan Andone, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare