Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone a explicat strategia controversată a lui Gigi Becali la FCSB: "El şi-a îndeplinit obiectivul"

EXCLUSIV | Ioan Andone a explicat strategia controversată a lui Gigi Becali la FCSB: "El şi-a îndeplinit obiectivul"

FCSB

Comentarii

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, a intervenit şi a găsit câteva explicaţii pentru care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a trimis mai multe vedete în vacanţă, înainte de finalul play-off-ului Ligii 1.

Gigi Becali şi-a lăsat vedetele în vacanţă

Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Ovidiu Popescu şi Valentin Creţu au fost lăsaţi de Gigi Becali să plece în vacanţă, cu două etape înainte de finalul play-off-ului. FCSB mai are de jucat cu CFR Cluj, adversara directă a lui U Craiova, iar oltenii au motive de îngrijorare. 

La ultimul meci din campionat, cu Gaz Metan, Toni Petrea s-a bazat pe Perianu, Pantea, Dumitru sau Niţă, în absenţa titularilor. 

Ioan Andone consideră că Gigi Becali şi staff-ul au luat această decizie din mai multe motive: "FCSB-ul are un lot mare, a şi dovedit-o cu Dinamo în meciurile de Cupă cu jucătorii tineri. Cred că Gigi şi conducerea tehnică au hotărât să-i odihnească şi în ideea că nu ştii când începi campionatul sau se gândeşte la sănătatea lor şi nu mai riscă.

El şi-a îndeplinit obiectivul, Steaua (n.r. - FCSB) e singura care ştie că joacă în Europa, celelalte nu sunt stabilite. Ori îi odihneşte pentru următorul campionat, pentru preliminarii, ori vrea să-i vândă. Nu riscă să-i accidenteze, mai ales că are cu ce să joace, are Perianu, sunt o grămadă", a declarat preşedintele lui FC Voluntari pentru Telekom Sport. 

Cu mai mulţi puşti în teren, FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a play-off-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: ioan andonegigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare