Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone a pus "lupa" pe transferul lui Man la Parma: "Are calitate, dar e greu să se impună de la început!". Ce a spus despre Popescu

EXCLUSIV | Ioan Andone a pus "lupa" pe transferul lui Man la Parma: "Are calitate, dar e greu să se impună de la început!". Ce a spus despre Popescu

FCSB

Comentarii

Ioan Andone (61 de ani), preşedintele de la FC Voluntari, a spus sub "lupa" sa experimentată două subiecte fierbinţi din fotbalul românesc. "Fălcosul" a vorbit despre transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma şi despre debutul fulminant al lui Octavian Popescu (18 ani) la echipa mare a FCSB.

Andone, despre transferul lui Man: "Are calitate, dar e greu să se impună de la început. Îmi place tare mult!"

Dennis Man a prins transferul carierei, la Parma, pe 13 milioane de euro, iar fotbalistul vândut de FCSB a şi debutat la formaţia de pe "Ennio Tardini" într-un meci pierdut contra lui Napoli, 0-2 pe San Paolo. Ioan Andone e convins că Man nu duce lipsă de calităţi, dar susţine că îi va fi greu să se impună de la început în echipa Parmei.

"Calitate are, noi trebuie să recunoaşte că are calitate. Dar să te impui la o echipă în Italia, de la început, e greu. Poate să facă diferenţa, nu ştiu de ce, mie îmi place tare mult. Şi de Mihăilă. El a ajuns într-o situaţie în care e foarte greu un tânăr să se impună. Că antrenorul, ce crezi, că întâmplător a dat declaraţia aia că aştepta jucători pregătiţi", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Laude pentru Octavian Popescu, noul "wonderkid" de la FCSB!

Cunoscut ca un fundaş dur în timpul carierei de fotbalist, Ioan Andone a rostit cuvinte frumoase despre Octavian Popescu, rising starul de la FCSB, dar aşteapta să îl vadă în dueluri cu fundaşii duri din Liga 1, precum Andrei Burcă de la campioana CFR Cluj. "La vârsta asta, că e precoce, la vârsta asta să facă lucrurile astea şi cu aşa uşurinţă să dribleze contra seniorilor, că un copil se sperie, un copil la vârsta lui se sperie puţin. Intri de două ori... Pune-l pe Miron sau pe Burcă să îi deie două topoare. Să îl vedem după aia", a mai spus Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonedennis mantransferparmaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare