Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ioan Andone a refuzat o super ofertă din India! Noul preşedinte de la FC Voluntari anunţă obiective mari din stagiunea viitoare

EXCLUSIV Ioan Andone a refuzat o super ofertă din India! Noul preşedinte de la FC Voluntari anunţă obiective mari din stagiunea viitoare

Superliga

Comentarii

Instalat în funcţia de preşedinte al clubului FC Voluntari, Ioan Andone a explicat la Sport Report de ce nu se mai gândeşte la antrenorat.

Unul dintre cei mai titraţi antrenori din ultimii ani din Liga 1, Ioan Andone este noul preşedinte al clubului FC Voluntari.

Fostul mare fotbalist al echipei naţionale a mărturisit pentru Telekom Sport că nu se mai gândeşte să revină pe bancă. El a dezvăluit totodată că a refuzat recent o ofertă din campionatul Indiei:

”Nu mă mai gândesc la antrenorat. Au trecut trei ani...am mai avut ceva oferte, India ultima oară. Nu mai am vârsta să mă mai duc. Am 60 de ani, nu m-a mai atras” a confirmat Andone. Se ştie deja că în India, cluburile plătesc salarii importante. Spaniolul Alejandro Menendez de la East Bengal, fost tehnician la academia clubului Real Madrid câştiga peste 1 milion de euro din contractul său cu vicecampioana Indiei.

În schimb, Ioan Andone şi FC Voluntari au planuri mult mai mari din stagiunea viitoare: ”Dacă ne salvăm matematic, o să fie un obiectiv mai îndrăzneţ la anul”

El l-a lăudat pe antrenorul Mihai Teja pentru felul în care reuşeşte să gestioneze situaţia de criză cauzată de pandemia de coronavirus: ”Nu e zi să nu le repete jucătorilor. Mai sunt atâtea săptămâni, evitaţi, şi dacă mergeţi la un supermarket să nu uitaţi de mască, intraţi repede, nu staţi mult ca să pierdeţi timpul, nu mergeţi prin malluri, nu mergeţi unde e aglomeraţie. Fereşte-te, pentru că de aici îţi iei salariul! Cum să fie şase?” a mai spus Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare