Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone a văzut de pe stadion Sevilla - Manchester United: "Echipa lui Mourinho nu mi-a plăcut deloc"

EXCLUSIV | Ioan Andone a văzut de pe stadion Sevilla - Manchester United: "Echipa lui Mourinho nu mi-a plăcut deloc"
Comentarii

Ioan Andone a fost prezent pe stadion la partida dintre Sevilla şi Manchester United, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Imediat după meci, antrenorul român a analizat meciul din Spania printr-o intervenţie telefonică la Telekom Sport.

"Sevilla putea să câştige, dacă e să ne luăm după posesie, după ocaziile de joc. United s-a mulţumit cu acest rezultat, iar acum speră să întoarcă rezultatul la Manchester. Nu mi-a plăcut deloc de echipa lui Mourinho, dar a luat o opţiune serioasă la calificare. Este o echipă mare. Manchester United este favorită mare la calificare.

Mourinho o cunoaşte bine pe Sevilla, nu întâmplător a câştigat atâtea trofee. Însă, e greu să câştigi la Sevilla, atmosfera a fost incredibilă, a fost senzaţională. Ţi se ridică părul pe tine de emoţie. Nici la Atletico, nici la Real nu vezi aşa ceva. Andaluzii sunt mai impulsivi, pun mai multă pasiune, e altceva, iar asta se simte şi în tribunele acestui stadion. În România avem atmosferă frumoasă doar la Steaua - Dinamo, însă nici atunci nu se compară cu ce este la Sevilla" , a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sevillaioan andonemanchester unitedmourinho 

viewscnt
Articole similare