Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone are un mesaj pentru Gigi Becali: ”Are cei mai buni jucători, dar să folosească exemplul Arsenal!”

EXCLUSIV | Ioan Andone are un mesaj pentru Gigi Becali: ”Are cei mai buni jucători, dar să folosească exemplul Arsenal!”

FCSB

Comentarii

Ioan Andone a trăit LIVE partida dintre Ajax şi Tottenham, manşa retur a semifinalelor Uefa Champions League. Fostul mare internaţional român a fost astfel martor la calificarea incredibilă obţinută de formaţia lui Pochettino în minutul 96. Totodată, el a vorbit pentru Telekom Sport despre paralela dintre fotbalul european şi Liga 1.

Inevitabil, discuţia a dus spre FCSB, echipa prietenului său, George Becali. Ioan Andone a explicat pentru Telekom Sport că în opinia sa, FCSB are cei mai buni jucători, dar strategia clubului are nevoie de câteva ajustări: ”Uite, în Anglia...fac o comparaţie cu Steaua. Uite Arsenal de când nu a mai câştigat nimic, au rămas cu acelaşi antrenor pentru că strategia lor economică a fost foarte bună. Steaua e pe plus. Steaua e pe plus. Au cei mai buni jucători, tineri, de mare viitor ai României, dar nu câştigă, dar le lipseşte ceva. Acel ceva nu ştie decât patronul şi cei de acolo” a declarat Ioan Andone pentru postul nostru de televiziune.

”Patru ani fără titlu, la Steaua sau Dinamo sunt greu de acceptat pentru un suporter” consideră antrenorul care a făcut-o campioană pe formaţia din Ştefan cel Mare.

În urmă cu 2 zile, roş-albaştrii au sărbătorit 33 de ani de la succesul uluitor de la Sevilla. Andone crede însă că nu e bine ca fotbalul românesc să trăiască în trecut şi scoate în evidenţă un ”plan de bătaie” serios pentru fotbalul intern: ”E greu să ne mai gândim la asta. Nu mai putem ajunge. Ne-au fost tăiate, dar şi din vina noastră. De ce nu poate să fie un proiect de ţară. Fotbalul ca şi publicitate, imagine, avem o grămadă de oameni care trăiesc în Spania, în Italia, în Anglia, în Irlanda, în Germania. De ce să nu avem un proiect de ţară sănătos pentru sport? Pentru imaginea noastră.  Cu un proiect cu facilităţi foarte bune în care să investeşti constant şi să ridici ştacheta ne putem gândi la o primăvară europeană. Mai mult greu” a mai spus Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare