Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, aşa cum îl vezi extrem de rar. Managerul Voluntariului şi-a ieşit din fire: "Ce mai caută în arbitraj?!"

EXCLUSIV | Ioan Andone, aşa cum îl vezi extrem de rar. Managerul Voluntariului şi-a ieşit din fire: "Ce mai caută în arbitraj?!"

Fotbal intern

Comentarii

Managerul general al echipei FC Voluntari, Ioan Andone, a avut un discurs foarte dur la adresa arbitrului Marius Avram, în urma prestaţiei de la meciul cu FC Botoşani, pierdut de ilfoveni cu 2-0.

"Un rezultat injust consider eu, pentru că se putea mai mult, puteam să nu pierdem. Ştim, Botoşani are un lot bun, o echipă bună de tot, care avea şanse de play off, în meciul tur câştigasem noi cu 2-1 cu noroc în minutul 90 dar cred că rezultatul 2-0 a fost decis în mare parte de Marius Avram. 

Cu nişte greşeli impardonabile, în opinia mea, luate numai împotriva noastră. S-a văzut clar, decizii de arbitrraj clare în care aveam dreptate, începând de la un out, de la un fault, începând de la roşul pe care nu i l-a dat lui Papa, roşul discutabil pe care i l-a dat lui Popadiuc după un minut jumătate după ce s-a oprit faza. E discutabil, în opinia mea 150%", a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Oficialul Voluntariului a mers şi mai departe şi i-a cerut lui Marius Avram să iasă din arbitraj.

"Nu îl înţeleg de ce mai arbitrează, chiar nu-l înţeleg. Ce mai caută în arbitraj? Unul ca Marius Avram care a fost contestat de atâtea şi atâtea ori şi nu e prima dată când ni se întâmplă, nu numai cu el.

Etapa trecută cu Dinamo am avut două penalty-uri şi nu le-am primit şi până la urmă e soarta unui club şi nimeni nu ia măsuri la federaţie, la Comisia Centrală de Arbitraj. Analizează-l pe Avram! Arbitrii care greşesc să stea în tribună. Pentru că nu e posibil să dai al doilea galben la Popadiuc în maniera aia când tu puteai să dai cu 30 de secunde înainte la Papa galben clar.

Dacă tu iei împotriva unei echipe o măsură de aşa gravitate la 1-0 şi din minutul 30 şi ceva te lasă în 10 oameni, atunci îţi pui un semn de întrebare dacă nu e părtinitor sau dacă nu face cu un anumit interes lucrul ăsta.

Eu, de pe margine, mi-am dat seama că intenţionat a făcut.

El a avut şi meciuri destul de bune, are experienţă mare de tot, arbitrează de foarte mulţi ani. Pe mine mă miră. Retrage-te dacă nu mai poţi!

Şi Comisia Centrală a Arbitrilor să nu ia măsuri împotriva lui. Să-l pui în tribună un an de zile şi mai vedem la anul. Sunt o grămadă de arbitri tineri care pot să ajungă pe listele UEFA, care pot să ne facă onoare că arbitrează în Europa.

Deja ne punem mari semne de întrebare. În ultima perioadă am avut arbitraje împotriva noastră. Adică penalty clar care se vede din avion tu nu-l primeşti şi pierzi meciul. Eu cred că sunt interese, asta e părerea mea. Am văzut clar arbitraj cu Botoşaniul, arbitraj clar pe faţă.

Nu ştiu câte out-uri împotrivă. La un out sub ochii arbitrului de rezervă, primul cartonaş galben al lui Popadiuc, ia mingea şi out-ul e pentru noi. Nici Popadiuc nu a făcut bine şi nu e indicat să dai în minge după. Îl laşi pe arbitru, protestezi civilizat, spui domnule a fost out jumătate de metru. Noi am pierdut un meci acasă cu mingea afară jumătate de metru.

 

Mediaşul a plecat cu 3 puncte de la noi în loc să luăm un punct. În play out-ul ăsta sunt multe semne de întrebare şi greşeli evidente împotriva noastră", a adăugat Ioan Andone.

 

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare