Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, cucerit de fotbalistul naţionalei: "A crescut mult. Mai bine te duci în Italia". Cum l-a ameninţat: "Dacă nu joci acolo, stai pe bancă"

EXCLUSIV | Ioan Andone, cucerit de fotbalistul naţionalei: "A crescut mult. Mai bine te duci în Italia". Cum l-a ameninţat: "Dacă nu joci acolo, stai pe bancă"

Stranieri

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a lăudat ultimele evoluţii ale lui Ionuţ Nedelcearu, care ar putea face pasul la Brescia, după ce italienii au început negocierile cu ruşii de la UFA.

Ioan Andone a povestit o întâmplare cu Ionuţ Nedelcearu, de pe vremea când cei doi încă se aflau la Dinamo. După ce Mircea Rednic l-a folosit pe Nedelceru şi mijlocaş central, "Fălcosul" l-a ameninţat, mai în glumă, mai în serios, că-l lasă pe bancă, dacă nu va evolua pe postul de fundaş central: 

"A crescut mult, mult, mult! I-a prins bine transferul în Rusia, e un tip serios, îl ajută fizicul. I-am spus, după ce Mircea Rednic l-a folosit mijlocaş <<La mine, dacă nu joci fundaş central, poţi să stai pe banca aia>>. Şi pe mine mă băga Mircea Lucescu, dar uram când făcea asta (n.r. - râde). Mi se părea că sunt penibil. Nu era de mine.

Ionuţ, ca fundaş central, e în regulă. Brescia e o echipă aproape retrogradată. Dacă nu a făcut pasul la o echipă mare din Rusia, atunci mai bine te duci în Italia", a declarat Ioan Andone în cadrul emisiunii Sport Report. 

Imediat după intervenţia lui Ioan Andone, fotbalistul lui UFA a luat cuvântul. Ionuţ Nedelcearu a oferit prima reacţie în privinţa împrumutului la Brescia. 

 

Afla mai multe despre: ioan andoneionut nedelcearuionut nedelcearu bresciaioan andone dinamoionut nedelcearu dinamo 

viewscnt
Articole similare