Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone dă lucrurile pe faţă în cazul lui Dan Nistor, după scandalul cu Florin Bratu. Dezvăluiri din interior

EXCLUSIV | Ioan Andone dă lucrurile pe faţă în cazul lui Dan Nistor, după scandalul cu Florin Bratu. Dezvăluiri din interior

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu l-a criticat dur pe Dan Nistor după eşecul lu Dinamo cu 1-0 la Iaşi, jucător pe care l-a acuzat că nu mai este implicat după oferta primită de la FCSB. Ioan Andone este de părere că principalii vinovaţi pentru situaţie sunt şefii lui Dinamo, care n-au gestionat cum trebuie acea ofertă.

La finalul înfrângerii cu Poli Iaşi, Florin Bratu a declarat că Dan Nistor este unul dintre vinovaţi pentru forma lui Dinamo din ultima perioadă. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare susţine că Nistor ”i-a dat vestiarul peste cap” după ce ce a fost ofertat de FCSB şi a început să vorbească în faţa colegilor despre salarii de mii de euro.

Ioan Andone consideră că situaţia lui Nistor seamănă cu cea a lui Gnohere, care nu mai dorea să joace la Dinamo după ce a fost ofertat de FCSB. Directorul general al lui FC Voluntari consideră că Nistor ar fi trebuit să fie trimis la echipa secundă în această perioadă, pentru a-l remotiva. Însă Andone crede că şi clubul a greşit atunci când a ales să negocieze cu FCSB:

”E o situaţie similară cu Gnohere, în perioada de acu' doi ani, când eram eu acolo. Gnohere a ratat un penalty, era oferta de la Steaua pentru el, nu mai voia să joace, din nefericire, eu l-am folosit, nu trebuia să-l mai folosesc deloc şi să rămână la echipa a doua. Aşa trebuie să faci cu un jucător dacă vrei să îl readuci pe linia de plutire. Dacă Nistor trebuia să accepte, el ştie mai bine. Sau nu trebuia să accepte. Sau nu trebuia să fie discuţiile astea, că am înţeles că au fost şi la nivel de cluburi, de ofertă.

În timpul campionatului nu e bine. Ori le faci numai în perioada de întrerupere, în care jucătorul dacă are nelamuriri, că asta e o nelamurire, atunci pe un jucător ca Nistor poţi să îl scoţi din formă. Dinamo nu trebuie să traiască numai în Nistor. Dinamo trebuie să aibă înlocuitori pentru Nistor. Nu e posibil ca Dinamo să stea numai într-un singur jucător. Trebuiau să se gândească în vară să aducă un jucător sau să caute să reprofileze un jucător care poate să dea ceea ce dă Nistor. În momentele astea cheie tu puteai să îl schimbi, să laşi să treacă două-trei etape şi după aia să îl foloseşti pe Nistor, de la capăt. Care sunt convins că Nistor, când îl pui în teren, el dă tot ce poate atunci”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonedan nistorflorin bratuliga 1 

viewscnt
Articole similare