Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ioan Andone de pe Bernabeu, înainte de Real Madrid - City: ”Primul cuvânt pe care mi l-a zis azi Hierro a fost Gică Hagi!” Pe cine alege între Zidane şi Guardiola

EXCLUSIV Ioan Andone de pe Bernabeu, înainte de Real Madrid - City: ”Primul cuvânt pe care mi l-a zis azi Hierro a fost Gică Hagi!” Pe cine alege între Zidane şi Guardiola

Real Madrid

Comentarii

Telekom Sport transmite miercuri partida dintre Real Madrid şi Manchester City, meciul zilei în UEFA Champions League.


Înainte de meci, chiar de pe gazonul legendarul stadion Santiago Bernabeu, Alexandru Săbău şi Ioan Andone au analizat marele meci al zilei dintre Real şi Manchester City.

”Văd un meci echilibrat, între două dintre echipele cele mai puternice la această oră. Nu cred că o echipă va câştiga clar, pentru că mi se par destul de echilibrate valoric. Real a început tot timpul mai slab. Guardiola este un adversar tradiţional pentru Real Madrid, iar City are foame de a câştiga Liga Campionilor. Eu cred că va propune ceva surprize şi va încerca să-şi facă meciul doi mult mai uşor. Faptul că City e exclusă din sezonul viitor va conta de asemenea foarte mult, pentru că jucătorii îşi vor dori enorm să câştige în acest an” a declarat Ioan Andone.

Invitat de Alexandru Săbău să vorbească despre cei doi antrenori care se duelează în această seară, lui Ioan Andone i-a fost dificil să aleagă un singur nume: ”Îmi place şi Pep Guardiola, un antrenor care revoluţionează fotbalul, dar şi pentru că echipele lui joacă spectaculos şi evită mingea lungă. Dar îmi place şi de Zidane pentru că este un învingător. Transmite ceva. Cred că o să vedem un mare spectacol”

Înainte de meci, Ioan Andone s-a întâlnit cu foştii mari jucători Luis Figo, Roberto Carlos şi Fernando Hierro: ”Primul cuvânt pe care mi l-a zis Hierro a fost Gică Hagi. Bine au jucat împreună, iar când a auzit de România s-a gândit imediat la Hagi” a mărturisit Ioan Andone, cu zâmbetul pe buze. 

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare