Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, dezvăluiri incredibile despre Florin Bratu: ”Asta se bârfeşte dimineaţa la cafea”

EXCLUSIV | Ioan Andone, dezvăluiri incredibile despre Florin Bratu: ”Asta se bârfeşte dimineaţa la cafea”

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu l-a înlocuit pe Vasile Miriuţă pe banca lui Dinamo, după ce gruparea din Ştefan cel Mare nu s-a calificat în play-off-ul Ligii 1.

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a dezvăluit amănunte incredibile despre cum l-au tratat şefii lui Dinamo pe Bratu, atunci când era la echipa secundă.

"Patronul e problema mare de la Dinamo. Acceptă vânzările, nu înţelege că e cel mai greu pentru un antrenor să rămână fără atâţia jucători. Să joace Miriuţă fundaş central?

Bratu e dinamovist. Are un defect însă, n-are experienţă. Oricum, el vrea, a studiat, e pasionat. Eu l-am adus ca antrenor la juniorii lui Dinamo (n.r. - echipa U19), fusese dat afară de la Divizia C, să vezi ce îl bârfeau. Asta se bârfeşte dimineaţa la cafea. De ce l-au dat afară?

De ce l-au dat afară şi pe Florentin Petre? Cineva comenta că nu ştie, că nu s-a impus, că nu ştiu ce. Spuneau despre Bratu că nu e bun, de asta l-au dat afară. Ce e acolo... te sperii! Mai mergeam şi eu pe la RIN din când în când.

Bratu ştia că Dinamo II va fi desfiinţată, de asta a ales să plecece la lotul naţional U18", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: ioan andonebratudinamo 

viewscnt
Articole similare