Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone e convins că Dinamo va renaşte sub bagheta lui Contra: "Poate chiar din primul an să-l vedem în cupele europene. Îi trebuie cinci titulari"

EXCLUSIV | Ioan Andone e convins că Dinamo va renaşte sub bagheta lui Contra: "Poate chiar din primul an să-l vedem în cupele europene. Îi trebuie cinci titulari"

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone (60 de ani) a comentat, în direct la Telekom Sport, numirea lui Cosmin Contra (44 de ani) la Dinamo. Preşedintele de la FC Voluntari e convins că "Guriţă" poate să facă mare performanţă în Ştefan cel Mare dacă îi vor fi aduşi jucători.

Andone e de părere că, alături de Contra, Dinamo poate ajunge încă din primul an în preliminariile cupelor europene. Pe de altă parte, "Fălcosul" e convins că fostul selecţioner va pleca repede din Ştefan cel Mare dacă spaniolii nu vor face investiţii pentru că are un nume de păstrat.

"M-aşteptam să se întoarcă. Nu m-a surprins. Îl contactaseră de o lună de zile. Acum trebuie să aibă cu cine să lucreze, să îi aducă jucători. De ani de zile nu s-a mai transferat un jucător pe bani la Dinamo. A fost cel mai aproape de titlu. Începe o nouă eră, trebuie să transfere jucători şi după aceea să îi ceară performanţă. Cu lotul ăsta nu prinde play-off-ul.

Sunt convins că şi-a pus în contract că pleacă imediat dacă nu i se aduc jucător. Normal că pui condiţii. Contra e un nume, sunt convins că dacă are cu ce, poate chiar din primul an să-l vedem în cupele europene. Lui îi trebuie cinci titulari, buni. Au spus că investesc. Sunt convins că el a pus ochii şi pe jucători din România, de afară. A sunat, a vorbit. S-a gândit mult până a luat decizia asta. Sunt convins că are pregătită lista de jucători", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Cosmin Contra, noul antrenor de la Dinamo!

Miercuri, Dinamo a anunţat oficial numirea lui Cosmin Contra în funcţia de antrenor principal. Contra va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, sâmbătă, 29 august, pe Arena Naţională, împreună cu Pablo Cortacero. Antrenorul în vârstă de 44 de ani revine astfel în Ştefan cel Mare, unde a mai antrenat în perioada februarie septembrie 2017. A fost atunci ultima dată când Dinamo s-a bătut la titlu.

Afla mai multe despre: ioan andonecosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare