Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ioan Andone este surprins de puterea de muncă a lui Mircea Lucescu la 75 de ani: „Cel mai bun antrenor, alţii se pensionează la vârsta lui!”

EXCLUSIV Ioan Andone este surprins de puterea de muncă a lui Mircea Lucescu la 75 de ani: „Cel mai bun antrenor, alţii se pensionează la vârsta lui!”

Fotbal intern

Comentarii

Tehnicianul Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo Kiev până în 2023, a anunţat, miercuri, clubul ucrainean.

Ioan Andone este surprins de puterea de muncă a lui Mircea Lucescu la 75 de ani: „Cel mai bun antrenor, alţii se pensionează la vârsta lui!”

În primul sezon, Lucescu a câştigat toate trofeele interne - titlul de campioană, Cupa şi Supercupa Ucrainei.

Ioan Andone, preşedintele clubului FC Voluntari, a vorbit despre Mircea Lucescu. Fostul antrenor a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Lucescu.

„Este incredibil! Nea Mircea este cel mai bun antrenor în opinia mea. La vârsta lui când alţii se pensionează, se duc în concedii, se duc în Maldive, se duc să viteze, nea Mircea a rămas un pasionat; este un profesor, ştie tot.

„Nea Mircea este un învingător. Adică face orice să câştige”

Mă aşteptam să fie un eşec pentru el pentru că era Şahtior prea tare, o echipă construită de el, cu jucători aduşi de el, dar uită-te cu altă idee, cu altă structură de club, un nume mare în fosta URSS, cu jucători în general ucraionieni, a reuşit să ia trei trofee. Trei trofee, enorm.

Cine îl cunoaşte pe nea Mircea, eu spun că îl cunosc, la ambiţia lui nu se poate. La început m-am îndoit, dar după aia am ştiu că nu are cum să piară. Nea Mircea este un învingător. Adică face orice să câştige”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Lucescu a semnat anul trecut un contract pe două sezoane, plus opţiune de prelungire pentru încă unul.

Mircea Lucescu, în plină glorie la 75 de ani

Tehnicianul a devenit ambasadorul naţionalei Ucrainei.
Înainte de a fi numit ambasador, "Il Luce" a fost selecţioner al României, între 1981 şi 1986, şi al Turciei, între 2017-2019. Totuşi, antrenorul a recunoscut că a făcut o greşeală când i-a preluat pe turci, ca mai apoi să facă pasul la Dinamo Kiev, echipă cu care a cucerit toate trofeele interne în acest sezon.

Afla mai multe despre: ioan andonemircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare