Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, informaţii despre Dinamo: "Toţi jucătorii străini îşi vor depune memorii să devină liberi. Va fi primul pas în decembrie"

EXCLUSIV | Ioan Andone, informaţii despre Dinamo: "Toţi jucătorii străini îşi vor depune memorii să devină liberi. Va fi primul pas în decembrie"

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, nu exclude ca jucătorii străini aduşi pe contracte mari în Liga 1 să ia o decizie radicală în decembrie, dacă nu se va rezolva problema salariilor restante.

Ioan Andone, despre situaţia de la Dinamo: "Au fost nişte amatori"

"Nu le convin condiţiile de acolo, că nu poţi să stai neplătit luni de zile numai cu promisiuni. Nu sunt de înţeles şi nu ştiu ce planuri a avut grupul de spanioli, care a venit aici, ce a vrut să facă cu echipa Dinamo. E clar că au fost nişte amatori. Nimeni nu a crezut. Nu ai 10 milioane de euro, dar ai cinci... Poate că îţi trebuie mai mult de 10 la ce e la Dinamo. Nu au avut un plan clar. Au venit fără bani, au crezut că primesc bani împrumut sau nu ştiu cum, de unde vin ei, că nu poţi să faci fotbal fără bani. Nu poţi să faci datorii la infinit. E un club dezorganizat, un club fără stăpân. Asta e Dinamo. Un club fără stăpân. Falimentul, nu. Insolvenţa e prima dată", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Salariile restante şi lipsa banilor au dus şi la probleme în cadrul lotului. Ioan Andone e de părere că antrenorul Cosmin Contra nu mai poate controla situaţia. De asemenea, mai mulţi fotbalişti ar urma să-şi depună memorii, pentru a deveni liberi de contract, întrucât sunt neplătiţi: "Pentru el e gata (n.r. - Cosmin Contra). Pentru că mint (n.r. - spaniolii din conducere). Ca antrenor, nu te mai poţi prezenta în faţa jucătorilor în continuu, tu îţi faci antrenamentul şi jucătorii întreabă <<Salariile? Chiriile? Când?>>. Şi tu, ca antrenor, să dai din umeri şi să n-ai nicio soluţie. Să întrebăm conducerea. Păi, şi o întreabă de trei luni şi vezi că... 

Sunt convins că toţi jucătorii străini îşi vor depune memorii, să devină liberi, asta e clar. Ăsta va fi primul pas în decembrie", a mai spus fostul antrenor dinamovist. 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare