Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone l-a distrus pe Negoiţă: "Nici Mourinho n-ar reuşi să aibă rezultate". Cum a comentat declaraţia lui Rădoi

EXCLUSIV | Ioan Andone l-a distrus pe Negoiţă: "Nici Mourinho n-ar reuşi să aibă rezultate". Cum a comentat declaraţia lui Rădoi
Comentarii

Contestat intens de suporteri, dar apărat de selecţionerul naţionalei de tineret, Ionuţ Negoiţă are parte de noi critici. De această dată, venite din partea fostului antrenor al dinamoviştilor, Ioan Andone, care nu este de aceeaşi părere cu Mirel Rădoi.

"O parte din ce spune Mirel are dreptate, dar vina principală o are cel care dă banii şi nu stabileşte nişte reguli. Zice <<Mă las pe mâna lu' ăla>>, dar cum te laşi pe mâna lui? Te laşi pe mâna antrenorului care îţi aduce 15 jucători, care e o mare prostie. În loc să îi spună <<Doar 5 aduci! Nu mă interesează pe ce posturi!>>. Păi, când aduci 15, nici Mourinho nu reuşeşte în 3 luni să aibă rezultate. Se urcă suporterii după trei luni pe tine că tu faci două victorii în 3 luni.

Transferurile! Prima ofertă care vine, la vânzare! <<Ce mai stai? Păi, de asta eşti antrenor! De asta te cheamă Andone! Fă treabă, bă! Ce mă interesează pe mine?>>. După etapa a treia când eram pe primul loc neînfrânt? Tu îmi vinzi doi titulari? Când am întrebat, mi-a zis: <<Nu am bani!>>. Mirel nu ştie ce e acolo! Că el poate să vorbească, că din exterior toate sunt frumoase. Du-te, Mirele, la Dinamo să vezi ce frumos va fi!

Dacă prind playoff, Doamne ajută! Acum, eu nu am cum să nu ţin cu Dinamo, să prindă play-off-ul sau lucruri din astea. Dar le va fi foarte greu" , a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andonedinamo 

viewscnt
Articole similare