Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, mai sigur ca oricând. Pontul său pentru Dinamo - FCSB, meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport şi telekomsport.ro

EXCLUSIV | Ioan Andone, mai sigur ca oricând. Pontul său pentru Dinamo - FCSB, meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport şi telekomsport.ro

Superliga

Comentarii

Dinamovistul Ioan Andone susţine că echipa sa de suflet nu va pierde în derby-ul cu FCSB.

FC Dinamo a anunţat, luni, că derby-ul cu FCSB, programat în etapa a XXV-a a Ligii I, la 16 februarie, se va disputa pe Arena Naţională.

"Meciul va fi echilibrat şi nu cred că FCSB va bate Dinamo, nu cred. Uită-te, indiferent unde era Dinamo, dacă Steaua era în faţă şi era favorită, în formă, cu Dinamo tot timpul a avut meciuri grele. Dinamo se mobilizează foarte bine, se mobilizează şi suporterii să susţină financiar clubul... E un lucru bun", a declarat "Fălcosul" în cadrul emisiunii Sport Report.  

Ioan Andone a fost întrebat şi dacă e dispus să investească la Dinamo, dar a susţinut că efortul financiar ar fi prea mare. În schimb, vrea să se implice în programul DDB: "Eu nu am bani să susţin un asemenea club. Am bani pentru mine şi familia mea, dar să am bani să susţin Dinamo... Nu te bagi dacă ştii că nu ai bani. Aici nu trebuie să investeşti un an, trebuie să investeşti cinci ani de zile ca să poţi să asiguri un viitor la un club ca Dinamo. Dacă e să ajut, sigur că mă voi implica, chiar cu bani", a mai spus oficialul lui FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo fcsbdinamofcsbpont dinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare