Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, mirat de situaţia în care a ajuns Dinamo: "Nu ne aşteptam! Proiectul, în vară, a fost super în regulă!"

EXCLUSIV | Ioan Andone, mirat de situaţia în care a ajuns Dinamo: "Nu ne aşteptam! Proiectul, în vară, a fost super în regulă!"

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone (61 de ani) s-a declarat extrem de surprins de întorsătura pe care au luat-o lucrurile la Dinamo, după venirea investitorilor spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero. FC Voluntari întâlneşte pe Dinamo în următoarea etapă de Liga 1, iar "Fălcosul" a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fostul antrenor din Ştefan cel Mare a spus că lipsa banilor şi promisiunile nerespectate au dus la neîncrederea pe care o arată jucătorii lui Dinamo în teren, iar de aici lipsa rezultatelor. Andone spune că, după transferurile făcute în vară şi felul în care toată lumea îi lăuda pe conducători, spaniolii sunt acum o dezamăgire.

"Nici noi nu ne aşteptam, proiectul în vară a fost super în regulă, toată lumea îi admira ce jucători au transferat, l-au adus pe Contra ca o garanţie că e un antrenor foarte bun, cunoştea Dinamo, mai fusese antrenor la Dinamo, avea toate condiţiile, neştiind că se întâmplă ce se întâmplă. Să nu poţi să-ţi plăteşti jucătorii şi mai ales, ce probleme au creat prin neplata salariilor.  

Asta e problema, că au promis foarte mulţi bani, au salarii foarte mari, şi-au pus speranţa şi în rezultatele bune, dar rezultatele n-au putut veni de la nişte jucători care erau nerîncrezători, până la urmă trece o săptămână, trec două, dar când vezi că nu se plătesc salarii şi bonusuri de instalare, ce au avut ei, normal că devine neîncrederea asta.  Acomodarea lor, venind din campionate mai puternice, cu CV-uri foarte bune, a lăsat de dorit. Prestaţiile lor în afară de un meci, două, n-au fost foarte bune", a spus Ioan Andone, exclusiv pentru Telekom Sport.



FC Voluntari întâlneşte Dinamo în următoarea etapă de campionat, în Ştefan cel Mare, pe 20 noiembrie de la ora 20:30, pe FC Voluntari. Preşedinte la formaţia din Ilfov, Ioan Andone a spus că îşi doreşte punct sau puncte pentru echipa pe care o reprezintă acum. "Noi ne dorim să confirmăm jocul bun făcut cu Iaşi, în care am înscris 4 goluri şi poate a fost cea mai bună partidă din acest campionat.  Sperăm să luăm punct sau puncte, ne punem speranţe, căutăm să profităm de forma bună pe care o avem şi vrem şi victoria, dacă se poate", a mai declarat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare