Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone nu merge pe mâna României la prima ediţie a Ligii Naţiunilor: ”Eu cred că această echipă va câştiga grupa”

EXCLUSIV | Ioan Andone nu merge pe mâna României la prima ediţie a Ligii Naţiunilor: ”Eu cred că această echipă va câştiga grupa”

Echipa națională

Comentarii

România va juca în Grupa a 4-a a Ligii C din Liga Naţiunilor, alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania, potrivit tragerii la sorţi efectuate miercuri la Lausanne.

Ioan Andone nu o vede favorită pe România şi este de părere că Serbia va câştiga Grupa a 4-a.

”Dificilă, nu-mi doream şi nu cred că-şi dorea nimeni Serbia. Pe ceilalţi, Muntenegru, îi cunoaştem din ultimele calificări, ultimele preliminarii şi Lituania ştiu mai puţine despre ei, cu toate că am avut un jucător foarte bun când am antrenat ultima data în Kazakhstan. Povesteam cu el şi îl mai întrebam din fotbalul din Lituania care a crescut destul de mult. E dificil şi greu să ne calificăm dar normal, spun normal, dar se pot întâmpla şi lucruri anormale împotriva lui Muntenegru putem câştiga să facem minim 4 puncte, să faci 6 cu Lituania şi atunci ai şanse la locul doi.

Eu cred că va câştiga grupa Serbia, au şi jucători foarte buni, jucători care joacă la echipe mari în Europa, au o naţională mai bună ca a noastră, dar trebuie să ne jucăm şansa şi cu ei, dar eu cred că favoriţi la câştigarea grupei e Serbia.

Erau atâtea variante, dar e prima ediţie a Ligii Naţiunilor şi dându-ţi şansa şi locul 2 îţi dă şansa să te califici la CE e o variantă dar e dificil.

Trebuie încercat şi locul 1, trebuie încercat că de ce nu să câştigăm şi împotriva Serbiei măcar un meci şi atunci avem şanse chiar la locul 1.

Acasă dacă nu rata Stanciu penalty în ultima etapă, ultimul minut la Cluj era 2-1, dar în meciul retur n-am făcut o partidă prea bună şi ne-au dominat clar. Sper să nu repetăm evoluţia din meciul retur. 

Contra a adus o schimbare mare la echipa naţională şi am văzut o schimbare de atitudine, de agresivitate, jucătorii vin cu mai mare plăcere la naţională faţă de ceea ce a fost înainte cu Daum”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalanationala romanieiioan andoneliga natiunilor,  

viewscnt
Articole similare