Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, reacţie după înfrângerea Voluntariului cu FC Argeş. S-a luat de fotbalişti: "Lipsă de concentrare. Teja rămâne, mai bine pleacă din jucători!"

EXCLUSIV | Ioan Andone, reacţie după înfrângerea Voluntariului cu FC Argeş. S-a luat de fotbalişti: "Lipsă de concentrare. Teja rămâne, mai bine pleacă din jucători!"

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone (61 de ani) a reacţionat la Telekom Sport după înfrângerea suferită de FC Voluntari la Piteşti, 1-2 cu FC Argeş, şi a spus că elevii lui Mihai Teja au dat dovadă de lipsă de concentrare. Preşedintele ilfovenilor a spus că FC Voluntari are probleme în ultimele 30 de metri, la finalizare.

FC Voluntari a pierdut cu FC Argeş, 1-2, şi a ajuns la a cincea înfrângere din ultimele şase meciuri din Liga 1, iar Ioan Andone s-a luat de jucători după rezultatul de la Piteşti. "Fălcosul" a anunţat că nu se pune problema să plece Mihai Teja de la echipă.

"Vorbim de... Am întâlnit echipe care, după părere mea, au şanse mari de play-off, Craiova, CFR. La toate meciurile am avut şanse să luăm puncte, la Craiova am avut penalty... E o lipsă de concentrare, după părerea mea. Am început să facem greşeli individuale. Echipa are o forţă colectivă bună. Mă aşteptam la victorie, avut discuţii cu jucătorii.

Sunt nemulţumit de ce am văzut în prima repriză. Foarte nemulţumit. Posesie sterliă, fără ocazii. Repriza a doua a fost altceva. Mihai a văzut ce s-a greşit, schimbările au fost foarte bune. Am creat presiune. Dacă eram mai atenţi, puteam scoate un an egal, nu zic că puteam câştiga. O să avem o discuţie cu ei, cu antrenorii. Sunt cinci înfrângeri în ultimele şase meciuri, ne îngrijorează. Avem o problemă în ultimii 30 de metri.

Nu se pune problema, noi îl susţinem. Rezultatele ne nemulţumesc. Nu poţi spune că am avut jocuri dezastru, porţiu de jocuri. Nu se gândeşte nimeni că trebuie să plece Teja. Noi îi dăm încredere, mai bine pleacă dintre jucători şi rămâne Teja. El îşi face treaba, dar chestiile de concentrare..."
, a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

FC Argeş - FC Voluntari 2-1, în Liga 1

Formaţia FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Au marcat Meza Colli ’33 şi Grecu ’55 pentru învingători, respectiv I. Gheorghe ’66 (penalti) pentru FC Voluntari.

În minutul 90+2, de la oaspeţi a fost eliminat Balaur, el primind al doilea cartonaş galben.

FC Argeş: Micle – Tofan, Leca, Maric, Muşat (Şerbănică ’90) – Drăghici (Marakis ’78), Şerban, Prepeliţă, Grecu (Popa ’63) – Meza Colli – Blejdea (Mirica ’78). Antrenor: Ionuţ Moşteanu

FC Voluntari: Rîmniceanu – C. Costin, Balaur, Armaş, Kocic (Vlad ’60) – Borţoneanu (Lopes ’46), De Lucas, I. Gheorghe – Mailat (Mihai ’79), Betancor (Stoica ’70), A. Popa (Anderson ’60). Antrenor: Mihai Teja

Afla mai multe despre: ioan andonefc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare