Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone ştie cine va fi selecţionerul României. ”Nu merită. Cum să merite?”

EXCLUSIV | Ioan Andone ştie cine va fi selecţionerul României. ”Nu merită. Cum să merite?”

Echipa națională

Comentarii

Ioan Adone consideră că Adrian Mutu nu ar merita postul de selecţioner al României.

Mirel Rădoi şi-a terminat mandatul de selecţioner al naţionalei României, funcţie în care a fost numit în noiembrie 2019. Din păcate, n-a reuşit să califice România la barajul pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de către Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, iar şeful FRF caută noi soluţii pentru postul de selecţioner. Ioan Andone a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport şi consideră că Mutu nu ar merita să fie selecţionerul României. Legenda lui Dinamo a menţionat că fostul antrenor de la FC U Craiova nu ar merita banca României în momentul când Boloni şi Viorel Moldovan sunt liberi de contract. 

”El va fi, dar nu merită!”

”Are şi experienţă Dan. A trecut şi prin ţări străine, prin campionatul Rusiei, prin ţările arabe, are experienţă. Eu nu înţeleg, ai început cu Contra, care încă avea experienţă, Mirel era acolo şi făcuse performanţă la tineret, iar acum, probabil va fi Adi Mutu.

E un risc. Poate Adi Mutu ne califică şi îi spune toată lumea, bravo, ce antrenor mare! Te duci la Juventus, de la naţională. Dar e un risc. Nu, nu merită Mutu. Păi, cum să merite, când îl ai pe Boloni liber? Sunt o grămadă, Viorel Moldovan a fost la naţională, a antrenat în Franţa”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate, pentru TelekomSport.

Ce spune conducerea lui CFR Cluj despre Dan Petrescu la naţională 

După meciul câştigat de CFR cu 2-0 în faţa lui Jablonec, Cristi Balaj a vorbit la Telekom Sport despre partidă, dar şi despre situaţia lui Dan Petrescu, ofertat de FRF să fie selecţioner, în contextul în care s-a scris că Adrian Mutu este în cele din urmă ales şefilor de la Casa Fotbalului.

”Am repetat de atâtea ori, am venit la CFR şi pentru că Dan Petrescu a insistat. Mi-a promis că vom fi împreună doi ani jumătate. Eu, dacă aş fi fost factor de decizie, Dan Petrescu aş fi fost prima opţiune. Are o clauză care nu e foarte mare. Aş fi vorbit cu el după ultima etapă din acest an”, a spus Balaj.

Afla mai multe despre: ioan andone-echipa naţională-adi mutu 

viewscnt
Articole similare