Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ioan Andone ştie reţeta succesului lui Răzvan Lucescu în Asia: ”A creat o echipă fantastică!” VIDEO

EXCLUSIV Ioan Andone ştie reţeta succesului lui Răzvan Lucescu în Asia: ”A creat o echipă fantastică!” VIDEO
Comentarii

Răzvan Lucescu a cucerit Liga Campionilor Asiei cu formaţia Al Hilal. Fost antrenor în zona Golfului, Ioan Andone l-a felicitat pe tehnicianul român şi a explicat de ce Răzvan a reuşit la Hilal.

Ioan Andone este un antrenor cu o cotă bună în zona Golfului. Tehnicianul român în vârstă de 59 de ani a pregătit formaţiile Al Ettifaq şi Al Ahli şi ştie cât de dificilă este adaptarea la fotbalul din această zonă.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Andone a vorbit despre performanţa impresionantă a lui Lucescu Jr, antrenor care a cucerit Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal din Arabia Saudită:

”Bravo lui ce a reuşit acolo.  Are o echipă senzaţie, cu nişte jucători extraordinari, ce străini are, a reuşit să îi facă echipă, acolo e foarte greu. Am antrenat şi ştiu, e foarte greu să îi faci prieteni. Să-i faci o echipă. Individual ei sunt luaţi, dar nu sunt echipe, nu respectă ce stabileşti sută la sută. Dar Răzvan a reuşit prin organizare şi spirit să facă o echipă fantastică” a mărturisit actualul manager de la FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescuioan andone 

viewscnt
Articole similare