Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, tranşant înaintea partidei dintre FCSB şi Dinamo: ”Are şanse mari să câştige!”

EXCLUSIV | Ioan Andone, tranşant înaintea partidei dintre FCSB şi Dinamo: ”Are şanse mari să câştige!”

FCSB

Comentarii

Ioan Andone, preşedintele formaţiei FC Voluntari şi fotbalist legendar pentru Dinamo Bucureşti, a prefaţat confruntarea dintre ”câinii roşii” şi FCSB.

Andone o vede favorită clară pe Dinamo, ţinând cont de problemele prin care echipa antrenată de Toni Petrea a trecut din cauza coronavirusului.

”Cu problemele pe care le are acum FCSB, le va fi foarte greu. Dinamo poate profita de chestia asta, poate profita şi poate câştiga meciul. Indiferent că Cosmin Contra nu a avut timp de a lucra, de a-şi implementa sistemul foarte bine, sunt convins că Dinamo are şanse mari să câştige.”, a declarat, în exclusivitate, Ioan Andone pentru Telekom Sport.

”Fălcosul” a spus că şi acum există interes pentru meciurile dintre FCSB şi Dinamo, doar că acesta este un pic mai scăzut faţă de anii precedenţi din cauza scăderii valorii loturilor.

”Eu cred că şi acum există interes. Nu mai există interesul de atunci, când erau jucătorii celor două echipe, marea majoritate făceau parte din echipa naţională, erau cei mai buni jucători din România. Acum, un jucător tânăr, care joacă foarte puţin, imediat se transferă în străinătate. Dar rămâne un derby, mă uit cu plăcere tot timpul.

O să fie interesant, în condiţiile în care Cosmin Contra s-a reîntors, are un lot bun, un lot cu jucători cu experienţă... le lipseşte omogenitatea, dar valoare au.”, a adăugat acesta.

Partida dintre FCSB şi Dinamo va fi transmisă în direct de către Telekom Sport 1. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoioan andonetelekom sport 

viewscnt
Articole similare