Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Becali a vorbit în premieră despre perioada de detenţie: "Nu a fost aşa cum s-a vorbit!" Condiţiile puse: "Cu ei am refuzat să stau"

EXCLUSIV | Ioan Becali a vorbit în premieră despre perioada de detenţie: "Nu a fost aşa cum s-a vorbit!" Condiţiile puse: "Cu ei am refuzat să stau"

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Becali (67 de ani) a vorbit în direct la Telekom Sport despre perioada de detenţie, precizând că a avut parte de condiţii decente.

Fostul impresar a ţinut să sublinieze că nu a avut parte de privilegii în închisoare, dar a recunoscut că şi-a ales meticulos colegii de celulă.

"Nu a fost niciun şoc. Să nu credeţi că... Exact cum vă spuneam şi înainte să fiu condamnat. Acolo nu e un loc unde cresc tigri, elefanţi şi aşa mai departe. E un loc de detenţie. Eu am făcut o detenţie civilizată. Aveam un pat, o saltea pe care mi-o aduceam. Medicul mi-a prescris să îmi iau o anumită saltea. Eu nu am avut privilegiul de a ieşi afară pentru a lucra, cum au avut alţii.

Am văzut şi multe discuţii. E adevărat, am fost pus într-o anumită parte a penitenciarului, unde erau persoane... Nu am stat cu criminali. Mai era câte un hoţ de buzunare, hoţ de telefoane. Am refuzat să stau cu violatori, am refuzat să stau cu homosexuali, pedofili. Am vrut să stau cu oameni cu probleme economice, oameni cu câte un accident de circulaţie.

Condiţiile nu erau cele care se vobeau la televiziuni. E adevărat, mai găseai. Şi în casă nouă mai găseşti câte un viermişor sau un gândac intrat pe fereastră. Nu a fost o tragedie aşa cum...acolo nu se moare. Acolo trebuie să fii bărbat. Am fost respectat pentru că am respectat la rândul meu. Am intrat acolo, am ştiut că comandantului trebuie să îi spun domnule comandand, că plutonierului trebuie să îi spun domnul plutonier. Mai erau şi oameni în vârstă, aproape de pensie, le spuneam bre. Ne tutuiam cu ”ce faci bre, când vii bre, cum facem bre”. Am rămas cu ”bre” şi acum.

Acolo am jucat şi tenis cu piciorul. Acolo jucam şi tenis de masă, am jucat turneu de table, de şah. Am făcut şi alergare pe bandă. După ce am fost operat de hernie inghinală, a trebuit să fac recuperare. Nu am fost undeva unde erau tigri, lei, leoparzi. În detenţie au fost preşedinţi, oameni care au câştigat premiul Nobel. Nu e o tragedie, nu te mănâncă fiarele sălbatice acolo", a declarat Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: giovanni 

viewscnt
Articole similare