Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Becali, uimit de transferul lui Alexandru Mitriţă: "A fost o minune şi pe cei care au făcut transferul trebuie să-i declari eroi"

EXCLUSIV | Ioan Becali, uimit de transferul lui Alexandru Mitriţă: "A fost o minune şi pe cei care au făcut transferul trebuie să-i declari eroi"

Stranieri

Comentarii

Impresarul Ioan Becali s-a declarat uimit de transferul lui Alexandru Mitriţă în MLS, la NY City, şi a susţinut că impresarii săi ar trebui declaraţi "eroi". De asemenea, agentul a făcut o comparaţie între Mitriţă şi Florinel Coman.

Alexandru Mitriţă a fost transferat de NY City în urmă cu un an pentru 8 milioane de euro, iar atacantul român a reuşit să impresioneze în MLS. Ioan Becali e de părere că Mitriţă are mai multe calităţi decât Florinel Coman, dar acesta din urmă e ajutat de fizic: "Există mai mulţi jucători care din campionatul american au făcut pasul către campionatul englez. Dacă Mitriţă ar fi avut un fizic, câţiva centimetri în plus, ar fi fost o variantă de a reveni. Coman nu ştiu dacă are tot ce are Mitriţă, are un fizic destul de adaptat fotbalului modern, pe care îl vor echipele mari. Depinde şi de integrarea lui, dacă s-ar realiza acest transfer", a declarat impresarul pentru Telekom Sport. 

Ioan Becali i-a felicitat pe impresarii lui Alexandru Mitriţă: "Mitriţă a fost o minune şi pe cei care i-au făcut transferul trebuie să-i declari eroi pentru că Mitriţă a fost la juniori la Roma, la Pescara, n-a demonstrat nimic. Vine la Craiova, face ce face, vine la naţională dă un gol-două, dar miracolul a fost făcut de manageri, nu doar de Mitriţă", a mai spus Ioan Becali. 

În acest moment, Alexandru Mitriţă aşteaptă reluarea sezonului în MLS. De-a lungul anului petrecut la NY City, internaţionalul român a reuşit 14 goluri şi 5 pase de gol în 37 de partide. 

6 milioane de euro e cota lui Alexandru Mitriţă, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: alexandru mitritagiovani becali 

viewscnt
Articole similare