Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Hora, reacţie de mare campion după a fost dat afară de Gigi Becali: "Mă bucur că am făcut parte din familia Steaua. Pentru mine, FCSB egal Steaua"

EXCLUSIV | Ioan Hora, reacţie de mare campion după a fost dat afară de Gigi Becali: "Mă bucur că am făcut parte din familia Steaua. Pentru mine, FCSB egal Steaua"

FCSB

Comentarii

Ioan Hora, noul atacant al echipei Gaz Metan Mediaş, a mărturisit că nu este dezamăgit că a plecat de la FCSB şi a subliniat că pentru el echipa patronată de Gigi Becali rămâne continuatoarea Stelei.

"Nu sunt dezamăgit, aşa a fost să fie. Mă bucur că am făcut parte un an din familia Steaua şi nu pot decât să le mulţumesc pe această cale. Pentru mine e Steaua. Lumea dacă e împărţită, treaba lor. Am jucat acolo şi când zici FCSB te gândeşti la Steaua. Pentru mine, FCSB egal Steaua", a spus Ioan Hora, pentru Telekom Sport.

În plus, Hora pariază pe fosta sa echipă în lupta pentru titlu.

"Au şanse reale să câştige titlul. Acum depinde şi de parcursul pe care îl vor face în play-off. CFR e o echipă foarte puternică, a demonstrat-o şi în Europa League, unde s-a calificat în primăvara europeană. Cu puţin noroc, Steaua poate să câştige titlul. Dar cred că CFR e puţin mai puternică. La Steaua e mirajul tinereţii. CFR are o echipă matură şi cred că e un atu în play-off", a mai spus Hora.

"Edi Iordănescu a fost principalul motiv pentru care am semnat cu Gaz Metan"

Ioan Hora a precizat că a ales să semneze cu Gaz Metan Mediaş datorită lui Edi Iordănescu.

"Mă simt foarte bine, cunosc mulţi colegi, cunosc staff-ul şi aşa integrarea mea e mult mai uşoară şi mai rapidă. A fost principalul motiv pentru care am semnat cu Gaz. Mă bucur că reuşesc să lucrez din nou cu dânsul. E un profesionist în tot ceea ce face şi de aceea am ales să vin la Mediaş.

Pentru mine a fost uşor. Nu îmi mai găseam locul la FCSB şi decât să fiu şi să nu fiu în echipă, am optat în a ajunge la Mediaş, o echipă care are reale şanse să ajungă în play-off.

În ultima perioadă nu se mai conta foarte mult  pe atacanţi, pe mine, pe Gnohere. Aşa nu ne găseam locul niciunul. Cred că a fost cea mai bună alegere să vin aici", a adăugat Hora.

Afla mai multe despre: hora 

viewscnt
Articole similare