Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Mărginean, anunţ de ultim moment despre situaţia lui Edi Iordănescu: "Pot eu să mă supăr pe el?" Antrenorul nu vrea să se mai întoarcă la Mediaş

EXCLUSIV | Ioan Mărginean, anunţ de ultim moment despre situaţia lui Edi Iordănescu: "Pot eu să mă supăr pe el?" Antrenorul nu vrea să se mai întoarcă la Mediaş

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ioan Mărgineanu, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, a vorbit despre situaţia lui Edi Iordănescu (42 de ani), care nu va mai continua la formaţia din Ardeal după expirarea contractului, în vară. Oficialul medieşean a dezvăluit că nu e supărat pe tehnician şi a dezvăluti că Iordănescu junior a renunţat la o lună de salariu.

Edi Iordănescu nu vrea să mai revină la Mediaş până la finalul contractului său. Stafful lui Iordănescu va conduce echipa până la finalul actualului sezon, dacă antrenorul care a calificat Gaz Metan în play-off pentru prima dată în istorie nu va dori să continue măcar până la încheierea actualei stagiuni, întrerupte de pandemia de COVID-19.

Mărginean a dezvăluit că Edi Iordănescu a renunţat la o lună de salariu pentru ca Gaz Metan să aibă bani pentru testele de Coronavirus.

"Acum a zis 'nu vin, că nu e de lucru pentru antrenorul principal, dă programul, e numai pentru preparatorul fizic şi secund, recomodare cu efortul'. S-a temut de sănătatea lui şi a familiei şi a zis că mai stă acasă două săptămâni. Omul ăsta a renunţat la luna iunie ca să facă un bine clubului, că avem o problemă, iar noi cu banii ăia plătim testele, cele 3 testări... Pot eu să mă supăr pe el!?



La Mediaş e o situaţie specială. E un oraş mic, Primăria Mediaş nu te ajută cu nimic, stadionul ni l-a dat nouă pe trei ani, nu ne mai ajută nici Transgaz, avem acum cheltuieli în plus şi cu impozitul şi cu stadionul. Şi nu avem niciun contract de sponsorizare pentru 2020.


(n.r. - Dacă nu se mai întoarce, rămâne stafful lui până la finalul sezonului?) Altă variantă nu avem. Dar mă pot trezi că şi ei îşi dau demisia şi pleacă", a spus Ioan Mărginean, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan margineanedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare