Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Niculae recunoaşte discuţiile pentru transferurile lui Budescu şi Alibec. Ce cluburi l-au contactat

EXCLUSIV | Ioan Niculae recunoaşte discuţiile pentru transferurile lui Budescu şi Alibec. Ce cluburi l-au contactat

Astra Giurgiu

Comentarii

Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu, a dezvăluit că a contactat pentru transferurile lui Constantin Budescu şi Denis Alibec, însă propunerile nu l-au impresionat.

Întrebat dacă au venit ofertele pentru "diamantele" sale, cu privire la Constantin Budescu şi Denis Alibec, Ioan Niculae a mărturisit că singurele discuţii au fost cu oficialii unor cluburi din străinătate, punctând că şi-ar dori să îi păstreze pe cei doi jucători.

Ioan Niculae recunoaşte că au existat discuţii pentru transferurile lui Budescu şi Alibec

"Oferte, dar mai mult pe la voi, prin presă, decât oferte scrise la club, sunt şi două încercări de ofertă, telefoane date de oficiali ai unor cluburi din străinătate, însă niciuna nu mi s-a părut atât de serioasă încât să-i dăm o atenţie deosebită.

Important pentru mine, pentru noi, pentru clubul nostru este campionatul intern, pe care vrem să-l câştigăm. Mai puţin decât orice sumă de transfer pe care am putea să o luăm pe unul sau doi jucători acum"

Jucătorii, cei trei pe care i-aţi numit, Budescu, Alibec şi Tamaş nu au pus nici cea mai mică presiune pe mine, ba din contră, Tamaş a avut o învoire pe care a solicitat-o din timp la sfârşitul anului trecut, a vrut să meargă cu soţia împreună în vacanţă în Elveţia, la schi, pe care a primit-o.

A venit băiatul (n.r. - Tamaş) din excursie, a venit la mine la sediu, chiar ne-am înţeles în mai puţin de 3 minute. Nu a vrut nimic în mod deosebit, ci pur şi simplu să simtă el siguranţa unui club care vrea performanţă şi atât", a declarat Ioan Niculae, pentru Telekom Sport.

Ioan Niculae a precizat că, la rândul lor, Budescu şi Alibec vor să continue la Astra: "Budescu şi Alibec niciodată nu au pus problema că ei ar vrea să se transfere acum".

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare