Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionel Ganea, acuzaţii dure la adresa lui Mircea Rednic: ”Ca fiul meu să joace la Dinamo, trebuia să semneze cu Luana. Nu am vrut să-i îngrop cariera”

EXCLUSIV | Ionel Ganea, acuzaţii dure la adresa lui Mircea Rednic: ”Ca fiul meu să joace la Dinamo, trebuia să semneze cu Luana. Nu am vrut să-i îngrop cariera”

Dinamo București

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Ionel Ganea i-a explicat lui Silviu Tudor Samuilă de ce fiul său nu a mai ajuns la Dinamo.

George Ganea a marcat în poarta lui Dinamo şi a fost lăudat de Gheorghe Hagi după victoria categorică a Viitorului Constanţa, scor 5-0.

Tânărul atacant în vârstă de 20 de ani a mai jucat în România pentru Rapid şi CFR Cluj, iar în 2014-2015 a fost în curtea lui Dinamo. Tatăl său a explicat la Telekom Sport de ce George nu s-a mai întors la gruparea din Ştefan cel Mare.

Fostul mare internaţional român a lansat acuzaţii dure la adresa lui Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo: ”Am fost la Dinamo cu fiul meu, dar n-am mai fost doriţi acolo, nu prea are rost să vorbesc despre acest club. Acolo conduce doar Negoiţă, care îi bagă pe alţii la înaintare. Nici eu, nici băiatul meu nu am fost interesanţi pentru ei. Fiul meu e profesionist, îşi face treaba pentru echipa unde joacă. Ştiţi bine cine a fost acolo. Orice transfer se face prin fata lui Mircea Rednic. Nicăieri în lume nu există aşa ceva. Doar la noi! Tu ca antrenor ai adus pe cine ai vrut şi nu ţi-ai mai asumat niciun rezultat. N-am avut discuţii cu ei pentru că ştiam care e mersul acolo la Dinamo. Trebuia să semnez cu fiica lui contractul şi să-mi îngrop băiatul pe cinci ani de zile. Nu mai contează acum” a explicat Ionel Ganea la Telekom Sport

Afla mai multe despre: george ganeamircea rednicluana rednic 

viewscnt
Articole similare