Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ioniţă e sincer: ”Eu am nevoie mai mare de Rapid. E ca şi cum am luat totul de la zero” Ce spune despre revenirea lui Budescu în Liga 1

EXCLUSIV Ioniţă e sincer: ”Eu am nevoie mai mare de Rapid. E ca şi cum am luat totul de la zero” Ce spune despre revenirea lui Budescu în Liga 1

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă (26 de ani) a semnat cu Rapid. Fotbalistul a revenit, astfel, la gruparea care l-a crescut şi unde a debutat în fotbalul mare.

Alex Ioniţă a semnat din postura de jucător liber de contract cu Rapid, după ce s-a despărţit de CFR Cluj, club unde nu a reuşit să se impună sub comanda lui Dan Petrescu.

Revenit la Rapid, Alex Ioniţă de abia aşteaptă să joace din nou şi a mărturisit că a invăţat din greşelile din trecut: ”Sunt nerăbdător să continui să mă antrenez cu Rapid. Sper să revin cât mai repede pe teren, pentru că mai am două săptămâni până pe 1 octombrie, când voi putea să revin la meciurile oficiale. Sincer, a fost o perioadă foarte lungă. Nu am stat niciodată aşa de mult, de la şase ani de când m-am apucat de fotbal. Nu m-am aşteptat să stau vreodată, nu m-am accidentat niciodată o perioadă lungă.” a mărturisit Alex Ioniţă, pentru Telekom Sport,

”M-am pregătit mult mai bine decât înainte şi sunt foarte nerăbdător să încep meciurile. Pentru mine e ca şi cum am luat-o de la zero. Am învăţat din greşeli şi ştiu ce am de făcut. Am făcut destule greşeli, dar orice om greşeşte, important e să învăţ din ele” a mai declarat noul fotbalist al Rapidului.

Ioniţă a debutat la Rapid pe 21 mai 2011, într-un meci cu FC Braşov, din Giuleşti, câştigat cu 1-0, şi a jucat pentru club până în 2013: ”În acest moment cred că eu am mai mare nevoie de Rapid şi mă bucur că m-am întors la ei, dar sunt sigur că şi Rapid va avea nevoie de mine şi sunt foarte convins că îi voi ajuta şi o să facă o treabă foarte bună. Nu am avut evoluţii bune la CFR şi cei de acolo nu au mai vrut să continuăm şi nici eu nu mi-am mai dorit, pentru că nu pot să stau cu forţa undeva unde nu sunt dorit. Chiar dacă aveam foarte mulţi bani de luat am preferat să o iau de la zero şi ştiu ce am de făcut de acum încolo. Dacă eu voi juca un an sau doi bine, pot să câştig de două ori mai mult. Îmi pare rău că nu am făcut o treabă mai bună la ei, dar sunt sigur că nu este doar vina mea” a spus Ioniţă.

Noul transfer al giuleştenilor a vorbit şi despre revenirea lui Budescu în Liga 1: ”Mă aşteptam să mai rămână în Arabia, dar el ştie ce e cel mai bine pentru el şi pentru familia lui, îi urez multă baftă. Am mai jucat unul împotriva celuilalt şi ţin minte că i-am bătut cu 2-0 pe FCSB la Giurgiu.” a concluzionat Alex Ioniţă, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru ioniţărapid 

viewscnt
Articole similare