Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Larie, ofertat de mai multe cluburi: ”Le-am zis că mai am un an de contract cu Gaz Metan”. Ce echipă din Liga 1 a vrut să-l transfere

EXCLUSIV | Ionuţ Larie, ofertat de mai multe cluburi: ”Le-am zis că mai am un an de contract cu Gaz Metan”. Ce echipă din Liga 1 a vrut să-l transfere

Superliga

Comentarii

În vârstă de 32 de ani, Ionuţ Larie rămâne un jucător curtat. Fundaşul lui Gaz Metan susţine că a avut mai multe oferte, dar mai are încă un an de contract cu Mediaş.

Larie a semnat cu Gaz Metan la începutul lunii martie, după ce Iulian Cristea a plecat la FCSB - fosta sa echipă. Fundaşul de 32 de ani a lăsat o impresie bună, astfel că în această vară a primit mai multe oferte:

”S-au discutat câteva oferte, de la Hermannstadt, dar eu mai am contract un an şi nu pot pleca de aici. M-au mai contactat câteva echipe şi le-am spus că mai am un an contract şi nu pot pleca”, a declarat Ionuţ Larie pentru Telekom Sport.

Astăzi, a avut loc tragerea la sorţi a ţintarului pentru următorul sezon şi Gaz Metan va juca în prima etapă contra Chindiei - nou-promovată. Larie spune că Mediaş are nevoie de un început bun de sezon, deoarece îşi propun să ajungă în play-off:

”Cred că este un program bun pentru noi, facil, pentru că la început meciurile sunt mai echilibrate. Dacă vrem să ajungem în play-off, cu siguranţă va trebui să câştigăm primul meci, cu Chindia, acasă. (Hermannstadt în etapa a doua...) Nu contează unde jucăm, dar să fie un teren bun, pentru că în ţară mai sunt câteva terenuri care nu sunt ok. Sperăm să jucăm pe un teren bun şi cine e mai bun să câştige. Noi suntem o echipă care pasează şi ne place să jucăm pe terenuri bune.

(Pe Olaru îl aştepţi în cantonament sau merită o vacanţă?) Eu zic că merită, săracul nu a avut decât două, trei zile. 04,15 Cum îl ştiu pe Oli, cred că va veni imediat, nu se mai duce pe acasă sau în vacanţă”
, a mai spus Larie pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut lariegaz metan 

viewscnt
Articole similare