Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a dat cărţile pe faţă: ”Antrenor la FCSB e Gigi! Păcat că nu se înţelege cu CSA” Marea problemă în Liga I

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a dat cărţile pe faţă: ”Antrenor la FCSB e Gigi! Păcat că nu se înţelege cu CSA” Marea problemă în Liga I

FCSB

Comentarii

Ionuţ Lupescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, iar ”Kaiserul” a vorbit, printre altele, despre situaţia de la FCSB.

Lupescu nu s-a ferit să recunoască faptul că Gigi e, în realitate, antrenor la FCSB. Fostul mare internaţional consideră o greşeală faptul că FCSB şi CSA nu se înţeleg pentru a face o singură echipă.

Antrenorul e de vină, Gigi. Antrenor e Gigi, eu nu ştiu de ce mai schimbă antrenorul, cel mai important până la urmă el este. Finanţează, reuşeşte să şi vândă, să investească din nou. E păcat că FCSB şi CSA Steaua nu se înţeleg, nu există o Steaua, cum Rapid a avut aceleaşi probleme, cum e la Craiova, branduri care din păcate nu fac bine fotbalului românesc.

Lucrurile acestea din păcate au făcut în aşa fel încât campionatul să nu mai fie atât de atractiv. Nu ai branduri, nu ai echipe, oraşele puternice în Liga I. Managementul e foarte slab şi automat e neatractiv şi atunci ne plângem că oamenii nu vin pe stadioane”, a spus Ionuţ Lupescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lupescubecalifcsbcsa 

viewscnt
Articole similare