Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a primit o ofertă tentantă din România: ”Mi-au propus să fiu preşedinte”

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a primit o ofertă tentantă din România: ”Mi-au propus să fiu preşedinte”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Lupescu a dezvăluit că a primit o ofertă din România, dar contractul pe care îl are cu Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită l-a obligat să o refuze. Fostul oficial UEFA susţine că suporterii din programul DDB i-au propus funcţia de preşedinte.

Ionuţ Lupescu este în prezent director tehnic al Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită, dar a primit propunerea de a reveni în România. Cei din programul DDB i-au făcut o ofertă pentru funcţia de preşedinte, însă Lupescu s-a văzut nevoit să o refuze. Totuşi, şi-a declarat sprijinul pentru suporterii care încearcă să o salveze pe Dinamo.

Oferta pe care Ionuţ Lupescu a primit-o din România: ”Mi-au propus să fiu preşedinte”

Ionuţ Lupescu a exclus orice altă candidatură pentru şefia FRF, după ce a pierdut la ultimele alegeri în faţa lui Răzvan Burleanu. În schimb, fostul mare mijlocaş îşi doreşte să-şi ajute clubul de suflet, Dinamo. Lupescu susţine că îşi doreşte să revină la un moment dat la clubul din Ştefan cel Mare.

Fostul internaţional român ar fi putut să se întoarcă încă din această perioadă, însă are contract cu Federaţia din Arabia Saudită, unde a început un proiect pentru dezvoltarea fotbalului de acolo. Lupescu a dezvăluit că fanii din DDB i-au propus funcţia de preşedinte şi a fost nevoit să o refuze, deşi este implicat sufleteşte la Dinamo.

”Mai devreme sau mai târziu, o să mă întorc să ajut şi Dinamo, dacă oamenii o să-şi dorească acest lucru. Aşa cum am vorbit şi cu suporterii sau cei care conduc programul... acum 2-3 ani au venit la mine şi mi-au propus să fiu preşedintele programului lor. Le-am zis că eu nu pot, dar Cristi Hîldan sau Marius Niculae, care sunt în ţară, ar putea să ajute foarte mult.

Până la urmă s-au hotărât cu Cristi Hîldan şi board-ul care este. Şi mă tot tatonează, o dată la 6-7 luni mă sună cineva, care... Deocamdată am contract, sunt aici, dar important este să găsească o soluţie... Mi-aş dori un program în care Dinamo să fie 100% al suporterilor”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

În vârstă de 52 de ani, Ionuţ Lupescu a început fotbalul şi a debutat la seniori la Dinamo, pentru care a jucat din 1986 până în 1990, când s-a transferat la Bayer Leverkusen. A mai jucat pentru Monchengladbach, din nou pentru Dinamo, Bursaspor, din nou Dinamo şi Al-Sadd, de unde s-a retras în 2003. A fost membru al Generaţiei de Aur şi este considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi din istoria fotbalului românesc.

Afla mai multe despre: ionut lupescu 

viewscnt
Articole similare