Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu are în plan schimbări majore pentru Liga 1! "Un proiect mai consistent poate aduce şi mai mulţi bani!" O mare problemă identificată

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu are în plan schimbări majore pentru Liga 1! "Un proiect mai consistent poate aduce şi mai mulţi bani!" O mare problemă identificată

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Lupescu şi-a început turneul prin ţară pentru a-şi promova proiectul prin care vrea să câştige lupta pentru şefia FRF cu Răzvan Burleanu.

Prezent în Oltenia, fostul mare internaţional român a vorbit pentru Telekom Sport despre planurile sale şi a vorbit inclusiv despre o posibilă schimbare a sistemului competiţional din Liga 1. Lupescu spune că nu va insista neapărat pe creşterea numărului de echipe la 18, însă consideră că în acest moment fotbalul românesc suferă din cauza lipsei de continuitate şi aminteşte de situaţia cu care s-a confruntat echipa naţioală la Euro 2016. Atunci, tricolorii au avut probleme fizice jucând din trei în trei zile.

"Sunt foarte optimisit, aşa cum am fost de când m-am decis să candidez. Merg până la capăt, convins că vom face o treabă bună.

Nu e o problemă că am fost în străinătate. Am mai fost în ţară şi am discutat cu foarte multă lume. Problema e că am ajutat toată Europa, numai România nu a vrut ajutorul meu, asta a fost problema. De aceea am decis să vin eu să ajut, pentru că ştiu exact ce se lucrează în Europa şi cred că proiectele care se fac acolo le putem implementa şi la noi.



Nu am spus că vreau să schimb sistemul competiţional, ci că avem nevoie de o dezbatere cu oameni din fotbal, cu televiziunile, cu oameni care investesc în fotbal, pentru a face un fotbal mai bun. Şi Liga a II-a, şi Liga I, şi Liga a III-a... Pentru asta trebuie să ne punem la masă şi să decidem. Avem nevoie de acest comitet strategic pe care vreau să-l implementez.

De ani de zile România are o mare problemă când trebuie să joace din trei în trei zile. Asta trebuie să ne pună pe gânduri. Poate e ceva ce nu facem bine în fotbalul românesc. Că sunt 16, 14, 18, 20 de echipe, asta e altă discuţie. Sunt sigur că dacă vom veni cu un proiect mai consistent, poate şi televiziunile vor veni cu mai mulţi bani decât în prezent"
, a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

Vezi mai jos interviul integral acordat de Ionuţ Lupescu:

 

 

 

Afla mai multe despre: lupescuinterviuionut lupescu 

viewscnt
Articole similare