Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu îl cheamă pe Mircea Lucescu la Dinamo: "Să vină, dar nu la pensie, să vină să muncească!" Ce a spus despre situaţia actuală din Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu îl cheamă pe Mircea Lucescu la Dinamo: "Să vină, dar nu la pensie, să vină să muncească!" Ce a spus despre situaţia actuală din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Lupescu a oferit un interviu în exclusvitate pentru TelekomSport.

Echipa lui 'Luce' s-a impus săptămâna trecută, pe teren propriu, împotriva lui Inhulets, scor 5-0, într-un meci al etapei cu numărul 23 din campionatul ucrainean. Dinamo Kiev a câştigat matematic competiţia, cu 3 etape înainte de final.

Înaintea etapei trecute, erau 10 puncte distanţă între Dinamo Kiev si Şahtior. Ultima dată când echipa din capitala Ucrainei a reuşit să câştige titlu a fost în seznul 2015/16. În ultimii 4 ani, Şahtior a câştigat trofeul de fiecare dată. 

După această performanţă, Ionuţ Lupescu, fost oficial la UEFA, l-a chemat pe Mircea Lucescu la Dinamo Bucureşti pentru a revigora echipa din Ştefan cel Mare, care în prezent, se luptă pentru a rămâne pe prima şcenă a fotbalului românesc. 

"Nu există pensie pentru el. Încă o dată a demonstrat că este cel mai bun antrenor pe care îl avem. Cred acest titlu cu Dinamo Kiev, şi sper să îi iasă şi Cupa, într-o perioadă atât de scurtă... cred că nu a reuşit cu nicio echipă. El va termina tot pe bancă. Eu sper să termine cu Dinamo Kiev, să vină la Dinamo Bucureşti.  Să vină la Dinamo, dar nu la pensie, să vină să muncească", a spus Lupescu în exclusivitate pentru TelekomSport. 

Ionuţ Lupescu consideră că nu este o ruşine dacă Dinamo va retrograda, ci dimpotrivă, atunci echipa trebuie sa fie mai unită. 

"S-au adunat foarte multe în ultimul an, dar eu sunt sigur că ei singuri pot să iasă din acest impas. Eu cred că sunt mult mai valoroşi decât poziţia din clasament. 

Este un program socios extraordinar, care sunt sigur că se va mai extinde. Şi eu cred că viitorul lui Dinamo este ca echipa să fie în mare măsură a socios, plus Ministerul de Interne, care să vină cu un stadion nou. 

Cred că ăsta trebuie să fie viitorul lui Dinamo. Restul, toţi care vin, oameni de bine care vor să crediteze clubul... v-am mai spus, au dat un leu şi au luat zece. Mai bine ne împrumutăm la bancă, e mai ieftin.

Trebuie să calculăm şi posibilitatea asta (n.r. - a retrogradării). Nu înseamnă că dacă se retrogradează, totul se destramă. Dimpotrivă, atunci trebuie să fim şi mai uniţi. Dar până atunci mai există o speranţă. Mai sunt multe puncte puse în joc şi pe care băieţii ar trebui să le câştige", a declarat fostul intrenaţional român. 

Afla mai multe despre: ionuţ lupescu 

viewscnt
Articole similare