Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ionuţ Lupescu l-a cerut la Dinamo, Cornel Dinu a răspuns: ”Noi am fost educaţi altfel. Să servim Dinamo, nu să ne servim de Dinamo!”

EXCLUSIV Ionuţ Lupescu l-a cerut la Dinamo, Cornel Dinu a răspuns: ”Noi am fost educaţi altfel. Să servim Dinamo, nu să ne servim de Dinamo!”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu i-a răspuns lui Ionuţ Lupescu, cel care ceruse fanilor din DDB să-l apropie cât mai mult pe Mister de echipa din Ştefan cel Mare.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Ionuţ Lupescu, fostul căpitan din Ştefan cel Mare şi membru al DDB, a cerut fanilor să se apropie tot mai mult de legende ale clubului precum Cornel Dinu, Ionel Augustin sau Costel Orac:

”I-aş sfătui pe cei care sunt acum în board-ul DDB să ia legături şi să se apropie cât se poate de mult, în special în ceea ce priveşte parte tehnică, sportivă, să lase unor profesionişti. Şi sunt destui în istoria lui Dinamo. Ştiţi foarte bine că şi eu am avut diferenţe cu Cornel Dinu, dar vrei - nu vrei, este unul dintre... sau singurul care comentează la televiziuni din România şi analizează perfect absolut tot. Că îi mai place lui să înflorească puţin, ăsta e stilul lui şi e de admirat.  Ar trebui să fie implicat mai apropiat şi să lăsăm toate duşmăniile la o parte. Mă gândesc la el, la Augustin, la Costel Orac, nu ştiu, să facă un sfat al bătrânilor, numiţi-l cum vreţi” a spus Lupescu, în interviul acordat Telekom Sport.

La Minutul 91, Cornel Dinu a reacţionat şi a negat vehement că ar fi avut vreodată vreun conflict cu fostul mare jucător al lui Dinamo:

”Ionuţ Lupescu cunoaşte istoria lui Dinamo. Pe Lupescu l-am găsit în 1985 la Centrul de Copii şi Juniori. Era antrenor Piţi Varga, care avea 40 de jucători de mare talent. Apoi a venit Mircea Lucescu, un continuator al tradiţiei lui Dinamo. Asta am făcut şi eu în 1995, venind cu jucători crescuţi în pepiniera lui Dinamo. A existat o continuitate, care în timp s-a rupt. Au venit nişte oameni care nu au pus înainte educaţia noastră: să servim Dinamo, nu să ne servim de Dinamo! N-am avut niciun fel de diferenţă cu Ionuţ Lupescu, la care ţin ca la copilul meu. M-a durut că şi el a greşit în campania electorală. Niciodată nu am avut un conflict cu el, o spun în premieră la voi. A fost o situaţie teribilă pe care a trebuit să o suport” a explicat legenda ”câinilor roşii”

Afla mai multe despre: ionuţ lupescucornel dinudinamo 

viewscnt
Articole similare