Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Luţu, angajat model! Pus să strângă gunoiul, ajutorul lui Gigi Becali a reacţionat: "Mă simt excelent. Cine nu-l cunoaşte pe şefu' nu are de unde să ştie"

EXCLUSIV | Ionuţ Luţu, angajat model! Pus să strângă gunoiul, ajutorul lui Gigi Becali a reacţionat: "Mă simt excelent. Cine nu-l cunoaşte pe şefu' nu are de unde să ştie"

FCSB

Comentarii

Mâna dreapta a lui Gigi Becali, Ionuţ Luţu, e un angajat fericit. Fostul fotbalist a vorbit despre relaţia sa cu omul de afaceri şi a susţinut că nu se simte umilit, mai ales în urma scenei din faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ionuţ Luţu a fost salvat de un angajat LPF

Gigi Becali a oferit o nouă scenă în stilul caracteristic, joi, înainte de a discuta cu conducerea LPF. În faţa reporterilor, finanţatorul FCSB a rupt câteva hârtii şi i-a transmis angajatului său, Ionuţ Luţu, să strângă. 

Fostul mijlocaş vorbea la telefon în momentul în care Gigi Becali i-a dat ordin să strângă hârtiile, a zâmbit şi n-a luat prea mult în seamă ordinul primit de la Gigi Becali. Luţu a fost ”salvat” de un angajat LPF, care a venit cu o mătură şi a adunat hârtiile.

La câteva zile distanţă, contactat telefonic, fostul fotbalist a dorit să transmită că se simte bine alături de Gigi Becali şi că, în funcţie de cerinţele omului de afaceri, face orice i se cere: 

"Am citit şi eu prin presă că aş fi fost umilit de domnul Becali, după ce mi-a spus să iau acele hârtii de pe jos. Vreau să vă spun că nu e aşa, e o exagerare. Cine nu-l cunoaşte pe şefu' nu are de unde să ştie cum e dânsul. A făcut doar o glumă. Eu sunt angajatul domnului Becali de 10 ani, mă simt excelent alături de dumnealui. Fac absolut ce-mi cere, pentru că sunt la serviciu, dar, vă repet, nu se pune problema unei umilinţe. Domnul Becali e un suflet mare şi, aşa cum spuneam, dacă nu-l cunoşti nu ai cum să ştii cum e", a declarat Ionuţ Luţu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: iontu lutugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare