Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Moşteanu, OUT de la FC Argeş! Cine va prelua echipa din Trivale: antrenorul şi stafful său vor pleca luni

EXCLUSIV | Ionuţ Moşteanu, OUT de la FC Argeş! Cine va prelua echipa din Trivale: antrenorul şi stafful său vor pleca luni

FC Argeș

Comentarii

Adrian Dulcea (42 de ani) va fi noul antrenor al lui FC Argeş. Telekom Sport a aflat că fostul fotbalist al grupării din Piteşti va prelua banca tehnică.

Seria neagră de rezultate a lui FC Argeş i-a fost fatală antrenorului Ionuţ Moşteanu, care-l înlocuise, la rândul său, pe Ionuţ Badea pe banca echipei. Telekom Sport a aflat că nici Moşteanu nu va mai fi antrenorul echipei, iar banca tehnică va fi preluată de Adrian Dulcea, un fost jucător al echipei violet. De luni, Ionuţ Moşteanu şi statfful său vor elibera posturile din club, iar Dulcea îşi va putea intra în rol.

FC Argeş e penultima în Liga 1, cu nouă puncte în 11 meciuri, şi vine după două partide fără succes în campionat. Echipa din Trivale a promovat în Liga 1 la începutul acestui sezon.

Cine e Adrian Dulcea

În vârstă de 42 de ani, Adrian Dulcea va prelua echipa de la Ionuţ Moşteanu. El este un fost fotbalist din Trivale, care a jucat pentur FC Argeş între 2007 şi 2010, între 2012 şi 2014, când a ales să pună ghetele în cui. Ca jucător, acesta mai are în CV echipe precum Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Gyor, GFaz Metan sau CS Mioveni. Ca antrenor, Adrian Dulcea le-a pregătit până acum pe SCM Piteşti, actuala FC Argeş, Râmnicu Vâlcea şi Juventus Bascov.

 

Afla mai multe despre: adrian dulceafc argesantrenor 

viewscnt
Articole similare