Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Panţîru, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a comparat cu Marcelo şi Jordi Alba: "Trec printr-o perioadă bună"

EXCLUSIV | Ionuţ Panţîru, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a comparat cu Marcelo şi Jordi Alba: "Trec printr-o perioadă bună"

FCSB

Comentarii

Fundaşul stânga al echipei FCSB, Ionuţ Panţîru, s-a declarat bucuros de laudele primite din partea patronului clubului, Gigi Becali, şi a mărturisit că principalul său obiectiv este să ajungă la naţională.

"Eu mă bucur, cred că trec printr-o perioadă bună. M-am acomodat foarte bine aici, am un mediu în care îmi sunt asigurate toate condiţiile şi mă pot pregăti foarte bine. Mă bucur că mă laudă şi sper să o ţin tot aşa, pentru că obiectivul meu este să ajung la echipa naţională", a declarat Ionuţ Panţîru, pentru Telekom Sport.

Gigi Becali, patronul FCSB, se felicită pentru transferul lui Panţîru

Latifundiarul din Pipera îl laudă în continuare pe fundaşul stânga adus de la Iaşi în această vară.

Fotbalistul care a costat 200.000 de euro se poate compara cu un singur jucător care evoluează pe aceşi post ca el, în viziunea finanţatorului vicecampioanei. 

"Din toată Europa, dacă-mi dai un fundaş stânga, chiar şi pe Jordi Alba, tot pe Panţîru l-aş alege! Poate doar pe Marcelo l-aş vrea, pentru că îmi place mie. În rest, nu există un fundaş stânga ca el" a declarat Gigi Becali pentru Pro X. 

De când a ajuns la FCSB, Panţiru a ratat doar meciul cu Gaz Metan în Liga I, iar în Europa League a fost decisiv pentru calificarea în play-offul cu golul înscris pe terenul cehilor de la Mlada Boleslav. 

Afla mai multe despre: pantiru 

viewscnt
Articole similare