Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Radu, discurs puternic după tragerea la sorţi: ”Avem şansa să eliminăm cele mai bune echipe de la EURO”

EXCLUSIV | Ionuţ Radu, discurs puternic după tragerea la sorţi: ”Avem şansa să eliminăm cele mai bune echipe de la EURO”

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Radu, căpitanul naţionalei de tineret, nu s-a speriat de tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European 2019 şi spune că România are şanse să ajungă în semifinale. România U21 a fost repartizată în grupa C, din care mai fac parte Anglia, Franţa şi Croaţia.

Naţionala de tineret n-a avut partea de prea mult noroc la tragerea la sorţi pentru grupele EURO 2019, însă Ionuţ Radu nu este de aceeaşi părere. Portarul lui Genoa vede situaţia din alt unghi şi spune că România are acum şansa să iasă în evidenţă:

”Sunt foarte nerăbdător să înceapă Europeanul, nu contează cu cine suntem în grupă, noi trebuie să avem încredere în noi şi să mergem acolo conştienţi de faptul că ne putem atinge obiectivul.

Trebuie să privim partea plină a paharului, avem şansa să eliminăm cele mai bune echipe de la EURO, trebuie să profităm de ea”, a declarat Ionuţ Radu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut radueuro 2019romania u21grupefrantaangliacroatia 

viewscnt
Articole similare