Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Stroe, noi veşti despre revenirea fanilor în tribune! Primul meci cu suporteri? "Planurile noastre luau în calcul o primă etapă"

EXCLUSIV | Ionuţ Stroe, noi veşti despre revenirea fanilor în tribune! Primul meci cu suporteri? "Planurile noastre luau în calcul o primă etapă"

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Stroe, Ministrul Sportului, a vorbit în exclusivitate cu Telekom Sport despre posibilitatea ca naţionala României să aibă fani în tribună la următoarele meciuri. Şeful MTS a spus că deocamdată nu se pune problema de aşa ceva, având în vedere evoluţia pandemiei de COVID-19.

Stroe a dezvăluit că autorităţile statului s-au gândit ca, poate, în noiembrie naţionala României să aibă parte de fani la meciul cu Norvegia. Însă, Ministrul Sportului spune că, în condiţiile actuale, nu se pune problema de acest lucru. Rămâne de văzut, însă, cum va evolua pandemia.

"Planurile noastre iniţiale luau în calcul o primă etapă, revenirea suporterilor pe stadioane, dar nu în luna octombrie, pentru că luna octombrie era rezervată acestei evaluări pe care trebuie să o facem, în raport cu deschiderea şcolilor, a restaurantelor şi toate celelalte măsuri de relaxare. Vorbeam despre luna noiembrie, dar doar în contextul ameliorării situaţiei epidemiologice. Şi vorbeam nu de acel procent avansat de UEFA, ca şi limită maximă din capacitatea stadionului, de 30%, ci de un procent mai mic. Vom vedea până în luna noiembrie, când ne gândeam noi la meciul cu Norvegia, să punem în operă un asemenea plan. În funcţie de evoluţia pandemiei, vom vedea", a spus Ionuţ Stroe, pentru Telekom Sport.

România a înregistrat în ultimele zile o creştere alarmantă a numărului de cazuri de Coronavirus, de pe 2000 pe zi.



Naţionala României se pregăteşte să găzduiască meciurile din Liga Naţiunilor, cu Austria (14 octombrie) şi Norvegia (15 noiembrie).

Afla mai multe despre: ionut stroefaniechipa nationala 

viewscnt
Articole similare