Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iordănescu, dezvăluiri despre plecarea de la CFR: "A vrut să facă o aroganţă". Câţi bani a primit după ce a fost demis

EXCLUSIV | Iordănescu, dezvăluiri despre plecarea de la CFR: "A vrut să facă o aroganţă". Câţi bani a primit după ce a fost demis

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu (41 ani) a fost invitat în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, şi a vorbit despre momentul de la începutul sezonului trecut, atunci când a fost dat afară de la CFR Cluj după doar trei meciuri.

La primul meci oficial pe banca celor de la CFR Cluj, Iordănescu a adus un nou trofeu în visteria campioanei, câştigând Supercupa României împotriva celor de la U Craiova. Cu toate acestea, meciul din preliminariile UEFA Champions League i-a fost fatal. CFR a pierdut cu 0-1 pe teren propriu în faţa suedezilor, iar conducătorii de atunci ai campioanei nu au mai rezistat. 

"S-a speculat mult pe tema asta, câţi bani a luat Iordănescu. Cred că am luat atât cât meritam, pentru că cineva a decis să încalce un contract pe care şi l-a asumat, cu nişte condiţii pe care şi le-a asumat. Şi dacă a vrut să facă o aroganţă... că a vrut după trei jocuri, în condiţiile în care am câştigat o Supercupă, să îmi facă treaba asta... Atunci a plătit pentru treaba asta. Personaj care după câteva ore mă chema înapoi", a spus Iordănescu. 

Tehnicianul a recunoscut că nu a primit toată suma care era stipulată în contract, însă a luat această decizie pentru că nu a mai vrut să antreneze la Cluj. La vremea aceea s-a vehiculat că Edward Iordănescu a încasat doar 300.000 de euro din totalul de 700.000: "Lumea la un moment dat m-a judecat că de ce am acceptat mai puţin decât era iniţial. Tocmai pentru că nu voia să îmi mai desfacă contractul şi mă chema înapoi.  Şi atunci am intrat la negocieri, am spus că nu mă mai întorc."

Afla mai multe despre: edward iordanescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare