Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Isabelle Gullden revine în România la un an după ce a părăsit-o pe CSM Bucureşti: "Le urmăresc în continuare pe fete" Cum vede meciul de la Râmnicu Vâlcea

EXCLUSIV | Isabelle Gullden revine în România la un an după ce a părăsit-o pe CSM Bucureşti: "Le urmăresc în continuare pe fete" Cum vede meciul de la Râmnicu Vâlcea

Handbal

Comentarii

Suedeza a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, înaintea primului său duel împotriva unei echipe româneşti după plecarea din ţară.

Brest va juca la Vâlcea ultimul meci din prima fază a grupelor Ligii Campionilor. În tur, franţuzoaicele s-au impus la scor, 37-24. 
 
"Va fi un meci dificil, întotdeauna este aşa când joci la Vâlcea. Va fi o sală plină, o atmosferă pe măsură. Am jucat bine până acum iar jocul de acum sunt convinsă că va fi cu totul diferit faţă de cel de la Brest. Chiar ne dorim să câştigăm încă 2 puncte. M-aş bucura ca şi ele să se califice, cu siguranţă. Au făcut o treabă bună, ele se luptă acum cu Bietigheim, dar, aşa cum am mai spus, am venit să luăm 2 puncte şi vom da totul pentru a reuşi" a declarat handbalista care a devenit de curând mamă. 
  • LIVE VIDEO | SCM Râmnicu Vâlcea - Brest, 18:00, Telekom Sport 3 
După ce a jucat trei ani pentru CSM Bucureşti şi a câştigat şi Liga Campionilor alături de tigroiace, suedeza a acceptat provocarea de a pleca în Franţa pentru a evolua la Brest. 
 
"Întotdeauna mă simt bine şi sunt fericită aici. Nu au rămas prea multe jucătoare din lotul din care am făcut şi eu parte, dar le urmăresc pentru că văd mult handbal. Acum, cu un bebeluş este diferit, dar în acelaşi timp şi minunat. Este pentru prima dată când sunt plecată puţin mai mult timp dar sunt fericită că există telefoanele în viaţa noastră" a fost comentariul sportivei de 30 de ani. 
 

Afla mai multe despre: gulldencsm bucureştivâlceabrest 

viewscnt
Articole similare