Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Isăilă încărcat de emoţie: ”Putem juca finala!” Fostul selecţioner e fair play: ”Poate dacă rămâneam, nu ajungeam aici!”

EXCLUSIV | Isăilă încărcat de emoţie: ”Putem juca finala!” Fostul selecţioner e fair play: ”Poate dacă rămâneam, nu ajungeam aici!”

Echipa națională

Comentarii

Daniel Isăilă, omul cu care România U21 a început campania de calificare la Euro 2019 a mărturisit la Telekom Sport că are o urmă de regret că nu a rămas alături de foştii săi elevi.


"Eram convins că au calitate şi că pot învinge orice adversar” a mărturisit Daniel Isăilă, fostul selecţioner al României, în direct la Telekom Sport.

Fostul selecţioner a plecat în mijlocul campaniei de calificare în Arabia Saudită şi a mărturisit că îl încearcă pe undeva un regret: ”Puţin, poate pe undeva da, dar am luat cea mai bună decizie la momentul respectiv şi eu niciodată nu am fost un antrenor norocos. Sunt anumite detalii în jocuri, ai nevoie ca antrenor să ai o anumită şansă în anumite momente. Din păcate pentru mine a trebuit să muncesc mult prea mult ca să ajung la acest nivel. Şi poate nu am fi fost aici, cine ştie? Nu aş fi fost la fel de inspirat ca Mirel” a mai spus Isăilă la Telekom Sport.

Germania este adversarul României în semifinalele turneului final. Daniel Isăilă explică: ”Germania a arătat o forţă deosebită, dar la ce am văzut la ultimul meci, cu Austria, au arătat că au şi carenţe şi slăbiciuni. rice este posibil. Şi noi, la forţa, la entuziasmul de care am dat dovadă, de maturitatea în joc, de forţa grupului, suntem capabili de orice”.

Pentru fostul antrenor al tricolorilor mici, o eventuală calificare în finală nu ar fi o surpriză: ”Nu, din moment ce am ajuns până aici ar fi o confirmare a muncii şi a momentului bun în care ne aflăm” a mai spus Isăilă pentru postul nostru de televiziune. 

Afla mai multe despre: daniel isăilăromânia u21 

viewscnt
Articole similare