Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Işi pierde FCSB finanţarea de la Becali? Rădoi, despre un detaliu neobservat: ”S-ar putea să vedem salarii de 2-3.000 de euro!”

EXCLUSIV | Işi pierde FCSB finanţarea de la Becali? Rădoi, despre un detaliu neobservat: ”S-ar putea să vedem salarii de 2-3.000 de euro!”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi este de părere că Gigi Becali va schimba politica financiară a clubului dacă în acest an nu va reuşi să pătrundă în grupele Europa League. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că bugetul de salarii ar putea fi redus considerabil.

În ultimii ani, FCSB a făcut cele mai scumpe transferuri din Liga 1 şi s-a remarcat prin salariile consistente pe care le plăteşte. Mirel Rădoi spune că am putea asista la o schimbare ”de macaz” în viitorul foarte apropiat. Fostul antrenor al FCSB-ului spune că Gigi Becali ar putea recalcula bugetul clubului, în cazul în care nu reuşeşte să se califice în grupele Europa League.

”S-ar putea ca Steaua, într-un timp foarte scurt, să nu mai fie finanţată. Vorbim despre o echipă care o să ajungă să nu mai fie finanţată nici de către el (n.r. Gigi Becali) şi atunci, pierzându-se banii din Europa, o să vedem o Stea care va avea jucători de 2-3000 de euro (n.r. salariul pe lună), ca celelalte echipe. Pentru mine, ăsta este pericolul.

Steaua are, în acest moment, un buget de 11 milioane de euro şi, cu o calificare în Europa League, ar acoperi bugetul. Dar fără această calificare, să ia două milioane în tururile preliminare, cu trei milioane şi ceva drepturi TV şi cu un milion de euro de la sponsorii, sunt de abia puţin peste jumătatea bugetului, atunci o să fie o mare problemă pentru club şi pentru situaţia financiară”,
a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

În sezonul care s-a încheiat, Gigi Becali a plătit pentru transferul de jucători nu mai puţin de 8 milioane de euro, una dintre cele mai costisitoare campanii din ultimii 10 ani. În schimb, a vândut jucători în valoare de 3,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: mirea radoifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare