Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Îşi rezolvă Academia Rapid problemele? Variantă de ultimă oră: ”Poate vom lua şi câţiva jucători de la ei”

EXCLUSIV | Îşi rezolvă Academia Rapid problemele? Variantă de ultimă oră: ”Poate vom lua şi câţiva jucători de la ei”

Fotbal intern

Comentarii

Nae Stanciu spune că o variantă pentru ca Academia să devină Rapid este fuziunea cu AFC Rapid. În prezent, Academia Rapid nu are personalitate juridică şi nici Certificat de Identitate Sportivă.

Academia Rapid are un parcurs foarte bun în Liga a 4-a şi are mari şanse la promovarea în liga următoare. Însă are un mare obstacol de trecut, de ordin administrativ. Academia nu are personalitate juridică, nici Certificat de Identitate Sportivă, ceea ce înseamnă că, teoretic, nu are cum să promoveze. Conducerea Academiei încearcă să rezolve această dificilă problemă.

Nae Stanciu - preşedinte la Academia - spune că ar putea exista o fuziune cu AFC Rapid - club care se află tot în Liga a 4-a şi care deţine o parte din palmares şi dreptul de a folosi numele:

”Adevăratul Rapid cred că va fi de la vară, acum toată lumea are particica lui de 33 %. Ca şi conducator, sunt fel de fel de şedinte, sunt fel de fel de gânduri, de strategii, mai mult mental. Sper ca în vară poate fuzionează şi câţiva jucători de la AFC Rapid să facă parte din lotul nostru”, a declarat Nae Stanciu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: academia rapidnae stanciuafc rapid 

viewscnt
Articole similare