Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Islanda - România şi România U21 - Danemarca U21 se AMÂNĂ! UEFA urmează să facă anunţul oficial

EXCLUSIV | Islanda - România şi România U21 - Danemarca U21 se AMÂNĂ! UEFA urmează să facă anunţul oficial

Echipa națională

Comentarii

Telekom Sport a aflat că toate meciurile echipelor naţionale ale României vor fi amânate, din cauza epidemiei de Coronavirus care a izbucnit la nivel global. UEFA urmează să facă anunţul oficial săptămâna viitoare.

Coronavirusul a lovit puternic şi în fotbal. După ce mai multe meciuri s-au jucat fără spectatori sau au fost amânate, acum toate partidele naţionalelor României se vor amâna. Sursele Telekom Sport indică faptul că, în frunte cu meciurile Islanda - România, din semifinala play-off-ului pentru calificarea la Euro 2020, şi România U21 - Danemarca U21, din preliminariile pentru Euro 2021, niciuna dintre partidele pe care naţionalele României le aveau programate în luna martie nu se vor juca.

Acestea vor fi amânate, iar UEFA urmează să facă anunţul oficial săptămâna viitoare. Meciurile se vor disputa la o dată care urmează să fie stabilită de forul continental.

Rădoi şi Mutu se pregăteau de debut

Proaspăt instalat pe banca naţionalei mari a României, Rădoi se afla în faţa primului său meci oficial, tocmai în play-off-ul pentru calificare la Euro, cu Islanda. De partea cealaltă, locul lui Mirel Rădoi pe banca naţionalei U21 a fost luat de Adrian Mutu, cel care se pregătea şi el să debuteze ca selecţioner al tricolorilor mici.

Chiricheş, Benzar, Radu şi Mogoş, blocaţi în Italia

Recent, Mirel Rădoi a anunţat o listă lărgită cu stranierii pe care i-a conovocat pentru partida cu Islanda. Pe lista lui Rădoi se regăsesc şi Vlad Chiricheş (Sassuolo), Romario Benzar (Perugia), Ionuţ Radu (Parma) şi Vasile Mogoş (Cremonese), toţi legitimaţi la cluburile din Italia. Totuşi, aceştia nu vor putea fi prezenţi în Islanda din cauza epidemiei de coronavirus, după ce Italia a fost lovită puternic de COVID-19.

De partea cealaltă, şi islandezii au fotbalişti blocaţi în Italia. Emil Hallfredsson (Padova, Serie C) şi Birkir Bjarnason (Brescia, Serie A).

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaamanare 

viewscnt
Articole similare